Uppdaterad 07:30: Nu har www.fotbollskanalen.se under TV-tider lagt in 20:00 så vi får se hela matchen! För alla som såg fram emot dokumentären The human Spider får hålla sig till klockan 22:00... 

In i det sista verkar det osäkert om vi får se hela matchen eller inte. Enligt Athletics officiella hemsida samt www.marca.com är det avspark klockan 20:00

TV4 som jag har varit i kontakt med idag hävdar att avsparken är 21:00. Jag hoppas verkligen att de har dubbelkollat det. Det vore ju lite trist om de betalar miljoner kroner för att sända Copa del Ray och det sedan visar sig att de inte kollar upp om matcherna byter starttid vilket just denna gjorde för några veckor sedan... 

Jag verkligen gillar TV4 för att de sänder så mycket från Spanien. De har dessutom nyligen förlängt avtalet och jag står upp och bugar och bockar för att de ger oss alla chansen att se världens bästa fotboll.

Atheltic har haft bra flyt den senaste tiden. Fem segrar, tre oavgjorda och endast en förlust på de senaste nio matcherna i ligan. För att krydda upp hade lejonen dessutom bra flyt förra veckan när de fick med sig ett bra resultat från det kylslagna Pamplona. 

Lejonen var ganska tama på Rayno de Navarra och 1-0 hade varit ett rättvisande resultat. Nu lyckades måltjuven Llorente kvittera i matchen sista övertidsminut och fördelen gled över till rödvitt.

Matchen i söndags var en njutning och segern på Vicente Calderón var klart i underkant. Imponerande då det dessutom var hemmalaget som tog ledningen. Absolut ingen seger att be om ursäkt för!

Atheltics tränare Joaquín Caparrós har tagit ut följande trupp: Iraizoz, Toquero, Koikili, Amorebieta, Llorente, Gabilondo, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Gurpegi, Aitor Ocio, Ion Vélez, Javi Martínez och Etxeita. 

Yeste, David López och Balenziaga är de ordinarie spelare som ser ut att saknas. Yeste har varit i lite tjafs med Caparrós förra veckan men han verkar även vara skadad. Jag hoppas verkligen inte att det är något strul mellan Yeste och tränaren. Yeste är fantastisk men han måste höja sig för att ta tillbaka platsen från David López om Ni frågar mig.

Han kör troligen med en uppställning som ser ut så här:

Iraizoz
Iraola-Ocio-Amorebieta-Koikili
Susaeta-Javí-Orbaiz-Gabilondo
Llorente-Ion Vélez

Det skall bli kul och se om Iraola och Susaeta kan fortsätta att spela bra på sin högerkant. Sammarbetet påminner mig mycket om när Del Horno och Yeste var som bäst på sin vänsterkant för 5-6 år sedan!

Hoppjerkan José Antonio Camacho har tagit ut följande trupp: Ricardo, Roberto, Javier Flaño, Miguel Flaño, Josetxo, Cruchaga, Oier, Jokin Esparza, Nekounam, Vadócz, Sunny, Masoud, Delporte, Héctor Font, Pandiani och Portillo. 

Osasuna var nära att sätta stopp för Barcelonas långa vinstsvit på bortaplan när de tog emot Katalanerna på hemmaplan i söndags. Jag hoppas verkligen att Athletic spelarna såg den matchen innan flyget från Madrid lyfte.

En spelare jag gillar i Osasuna är Sunny. Snabb, teknisk och irrationell. Truppen ser ut att sakna den förre Athletic spelaren Ezquerro.

Avspark: 20:00 på San Mamés eller var det 21:00..

Aupa!