Försnacket:

Yeste har återigen hamnat i lite blåsväder då han tydligt visade sitt missnöje med att bli utbytt i matchen mot Espanyol. Han är inte uttagen i truppen mot Osauna men Caparros förnekar att det beslutet skall ha något att göra med beteendet i söndags. Tja det börjar nog bli dags för Yeste att leverera(och klippa sig, karln ser ju för jävlig ut) och sluta leva på gamla meriter innan han är fastnaglad på bänken eller läktaren.

En som inte lär hamna varken på bänken eller läktaren såvida det inte handlar om en allvarlig skada är mittfältsgeneleralen Orbaiz, därför satt hjärtat i halsgropen då han blev utburen på bår i matchen mot Espanyol. Det pratades om en frånvaro på 2-3 måndader men skadan var inte värre än Caparros kunde ta med honom i truppen mot Osasuna imorgon. Skönt!

Någon som såg Iraolas cykelspark i söndags? Inte? Nej det var inte Ronaldinho eller Hugo Sanchez, det var ligans för tillfället bästa högerback Andoni Iraola Sagarna!!!
Inte bara för den givetvis utan Iraola har gjort en oerhört stark säsong igen vilket lockar gam-klubbarnas intresse. Real Madrid, Atletico Madrid och några ej namngivna engelska klubbar lär stå på kö.

Målet: Lyssna på kommnetatorns inlevelse, lite som kåmark eller?
http://www.youtube.com/watch?v=nsF-3QKSyKg

Truppen mot Osasuna:
Iraizoz, Toquero, Amorebieta, Llorente, Gabilondo, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Gurpegi, Aitor Ocio, Ion Vélez, Javi Martínez, Etxeita and Balenziaga.

Yeste är lämnad utanför som jag nämnde ovan, annars kommer Athletic med en relativt stark trupp. Den täta schemat med match igen på söndag kommer trolgtvis göra att en del spelare i förstaelvan får vila och gör min troliga startelva till en riktig chansning:

Trolig startelva:
Armando
Iraola-Ocio-Amorebieta-Balenziaga
Etxeberria-Gurpegi-Javi Martinez-Susaeta
Llorente-Toquero


Svårt att veta hur seriöst Osasuna tar på cupen då man är i en minst sagt problematisk situation i ligan, man möter Barcelona hemma i helgen och det kan ju vara så att man redan räknar den matchen som förlorad och istället ställer upp med en bra startelva i cupen. Vi får se... 


Fakta:
Plats: Reyno de navarra
Tid: 8/1 kl 21:00
Domare: Fernández Borbalán