I Athletic Juvenil B fann jag Ramalho (född 93) som bland annat spelade i träningsmatchen mot Amorebieta i våras.

I Athletic Juvenil A spelar Jon Aurtenetxe som tagits ut till ett nationellt J-17 läger enligt den officiella hemsidan. I samma lag spelar Iker Muniain. Båda födda 1992.

I Bilbao Athletic finns nu anfallaren som gjorde succé i Baskonia förra säsongen, Julen Goñi (89a), som hoppat in i 10 av 12 matcher men hittils gått mållös. Startspelaren Ismael (90a)är en hetare anfallare i BA just nu, 3 mål på 10 matcher. Däremot börjar tiden rinna ut för de övriga anfallarna i BA, Urko och Aimar Cid som båda är 21 nu (87or).

Storebror Adrien Goñi (88a) går det bra för. Han har spelat samtliga 12 matcher på mittfältet i BA. Tillsammans på mittfältet i samtliga 12 matcher har Iñigo Pérez (88a) och Soberón (87a) spelat.

Försvararen Larrea (89a) har även han spelat samtliga matcher i Bilbao Athletic. på försvarssidan har vi även intressanta Etxeita (87a) som denna säsong även är tillgänglig i A-truppen. 

Självklar skall vi även nämna försvararen Balenziaga som är född 1988 samt mittfältaren Iturraspe (89a) som båda två är medlemmar av A-truppen.

Hetast just nu verkar däremot Miñes i Athletic Juvenil A vara. Sju mål på de tio inledande matcherna!

Aupa Juvens!