Försnacket: 

Har under dessa få dagar handlat mest om Yestes vara eller icke vara i startelvan. Som bekant satt han hela matchen mot Valladolid på bänken vilket varit väldigt ovanligt de senaste åren. Athletic spelade bättre än på länge och Yeste får nog finna sig i att plocka träflisor ur baken såvida inte Caparros ändrar spelsätt och går ner på en anfallare. 
Yeste som kreativ motor bakom en ensam anfallare är en plats som passar honom ypperligt och en plats där han är bland de allra bästa i ligan. Tyvärr ett system Caparros inte värderar högt...

Vi har vunnit också... inte något att hänga i julgranen kanske men trots allt en vinst!
Första pris i tävlingen "fulaste matchtröjan någonsin" går till...... ta da ATHLETICs
Uefacuptröja ifrån senaste europaäventyret.
Grattis, Grattis! 


Truppen:
Iraoizoz, Ustariz, Amorebieta, Del Olmo, David López, Llorente, Yeste, Gabilondo, Armando, Susaeta, Iraola, Etxeberria, Gurpegi, Aitor Ocio, Ion Vélez, Javí Martinez, Iturraspe samt Belenziaga.

Trolig startelva:
Iraizoz
Iraola-Ocio-Amorebieta-Belenziaga
Susaeta-Gurpegi-Javi Martinez-David Lopez
Velez-LlorenteMotståndet: 
1-1 borta och 2-0 hemma är facit från förra året, plussa på Recreativos storförlust och Athletics övertygande vinst i helgen så har vi 3 poäng på banken. Tur att fotbollen inte alltid är så förutsägbar men skall vi hänga med UEFA-tåget är det sådana här matcher vi måste vinna! Dessutom har förra årets skyttekung Pongolle gått till Atletico inför säsongen, släkten är alltid värst det fick Recreativo bittert erfara då Pongolle gjorde 2 av Atleticos 4 mål i utklassningen i Madrid.


Spelare att se upp med: 
Javi Guerrero?Mysiga Fakta: Athletic har inte förlorat mot Recreativo de senaste 4 matcherna!

Domare: Turienzo Álvarez
Var: Nuevo Colombino 
När: Torsdag 25/9  kl 20:00
Hur:  Vinst igen, varför inte fortsätta på den inslagna vägen. 2-0 Llorente och Lopez


AUPA!