För alla Celestes så har den här säsongen börjat som en mardröm. Målet inför säsongen var självklart att fajtas om en plats till Primera Divison. Men efter tre förluster (två stycken hemma), 0 poäng, 0 gjorda mål och sist i tabellen så känns Primera Divison långt bort för tillfället. Men allt kan bara bli bättre och Pepes mannar har potential.


Eibar – Ett tufft hemmalag
Laget har börjat starkt i år. Två vinster och en förlust gör att Eibar ligger på en stark sjundeplats. Lagets största profil är Nacho Insa som är inlånad från Valencia. Annars så är Eibar ett lag som är erkänt tuffa och väldigt jobbiga att möta på Estadio Municipal de Ipurua. De slutade på en 13: e förra säsongen och har spelat i Segunda väldigt länge. 


Celta Vigo – Angenäma problem för Pepe Murcia
Rapporterna i veckan har varit bra. Skadeläget börjar ljusna och laget har tränat på riktigt bra den här veckan. Hur Pepe kommer att formera elvan har varit den stora frågan. Det är bara Borja Oubina som inte kan delta och det betyder att Pepe har angenäma problem när han ska ta ut truppen. Det är tre stycken spelare som måste lämnas utanför och det verkar som Lago, Lucas och Trashorras är de olyckliga lirarna som missar drabbningen mot Eibar i morgon. Matchen startar klockan 18:00.


Tipset: 0-3

Hattrick av Rodriguez


Preliminär startelva

Notary

Edu Moya, Rubén, Noguerol, Fabiano

Dani Abalo, Pink, Renan, Oscar Diaz

Ghilas, David Rodriguez
Källa: Celtavigo.net