I dem två första matcherna gick det inte alls bra för Celta. Två förluster och allmänt dåligt spel är facitet hittills. Nu hoppas man på en bättre insats mot Gimnastic Tarragona som idag gästar Balaidos. Till matchen kommer Ghilas att återvända efter att missat förra omgången på grund av landslagsspel. Dessutom kommer Renan åter att få spela på mittfältet samtidigt som Trashorras än en gång får han offensiva rollen på mitten. Den förra Las Palmas liraren har inte övertygat ännu men kommer säkerligen att hitta rätt så småningom.

Detta har också varit den främsta ursäkten för hela lagets sviktande spel. Men som Oscar Diaz sa nyligen så vill laget hitta spelet så snabbt som möjligt. Troligtvis blir det ett 4-2-3-1 system som senast. Notario står i mål och får nu räknas som förstaval. Backlinjen är åter Edu Moya, Ruben, Noguerol, Lago.

På mitten hittar vi Renan och Rosada, framför dem finns Oscar Diaz, Trashorras och Dani Abalo som utgör en offensiv trio. Och slutligen är Ghilas och Rodriguez anfallare. Dinei hade säkert också konkurrerat om en startplats men han har lite småskador och kommer troligtvis starta på bänken.

Förhoppningsvis lyckas Celta ta tre poäng för man vill gärna haka på toppen så att avståndet inte blir för långt. Gimnastic kommer också att gå in i matchen för att ta tre poäng så det lär bli en kamp på Balaidos. 

---------

Tipset: 1-1

Ghilas med en läcker lobb. 

---------

När det gäller stream så är matchen inkluderad på Rojadirecta.com. Så det bästa är nog en taskig stream när matchen börjar kl 18:30.källa: lavozdegalicia.es