Det började tungt för Celta. 0-1 hemma mot nykomlingarna Girona och ett stundtals bedrövligt spel, men vändningen kom redan i cupen. Vinst med ett 1-0 mot Alicante och matchen mot Girona är redan glömd. I morgon ställs Pepes mannar mot Castellón som slutade på en 5: e plats förra säsongen. Castellón är ett lag utan några speciella profiler. En mycket speciell match för Pepe Murcia som var tränare för just Castellón förra säsongen.

– Det var sex fantastiska månader och jag hade många vänner, men jag representera Celta Vigo nu och vi åker dit för att vinna matchen, säger Pepe Murcia.

Den stora frågan inför matchen har annars varit om Ghilas kommer att hinna hem från landslagsuppdraget eller inte. Ghilas spelar match ikväll med sitt Algeriet mot Senegal.
 Det har även varit lite funderingar om Pepe ska formera laget 4-2-3-1 eller 4-4-2. Pepe säger att han har funderat lite men att inget är bestämt. I vinstmatchen mot Alicante så spelade Celta ett organiserat 4-2-3-1, men det verkar som att det blir 4-4-2 ändå. Vad det gäller skador så är det bara Borja som inte kan spela. Matchen kommer att spelas på Nou Estadi Castalia som lär bli fullsatt. Matchen startar klockan 17:00 och förväntningarna är såklart stora på vårat kära Celta Vigo.


Tipset: Castellon-Celta 0-2

Trashorras 1, Rodriguez 1

Preliminär Startelva

Notario

Edu Moya, Rubén, Noguerol, Lago eller Fabiano

Dani Abalo, Rosada, Trashorras, Oscar Diaz

David Rodriguez, Dinei eller GhilasDomare: Bernabés Garci'a.


Källa: Marca.com, Celstes.org, Lavozdegalicia.es