Återigen är silly season en riktig karusell när Celta Vigo är i farten. Flera spelare kommer att lämna, samtidigt som många spelare kopplas ihop med klubben inför säsongen. Hittills har följande spelare skrivit på för Celta Vigo:

Ismael Falcon

23-årig lovande målvakt som hämtats ifrån Atlético Madrid där han aldrig etablerade sig. Moderklubben är Cadiz men det senaste året har han varit utlånad till Hércules. Har skrivit på ett tre år långt kontrakt med Celta Vigo.

Roberto Trashorras

Mittfältaren Trashorras är galicier men har dem senaste åren spelat i sköna Las Palmas. Mellan 2003-2005 tillhörde han Real Madrid Castilla och har sen dess även hunnit testa spel i Numancia. Var en stark bidragande orsak till att Las Palmas lyckades ta sig över nedflyttningsstrecket under förra säsongen. Han har den här sommaren skrivit på ett kontrakt med Celta som går ut 2013.

Edu Moya

Lämnar Recreativo Huelva för att tampas med George Lucas om högerbacksplatsen. Detta betyder med största sannolikhet att Vara återvänder till Atlético Madrid.

Francisco Noguerol

Får väl kallas en stabil Segunda mittback efter att ha spenderat dem senaste sju säsongerna i ligan under La Liga. Är från Galicien (född i Ourense) och startade faktiskt karriären i Celta men explorerade övriga delar av regionen hos klubbar som Pontevedra och Racing Ferrol. Har hunnit bli 32 år gammal och kommer närmast ifrån Elche.

Martinez lovar mer

Under presentationen av Noguerol avslöjade Celtas sportchef att klubben är ”väldigt nära” att skriva kontrakt med ytterligare fyra spelare. Värvningarna kanske inte blir klara dem närmaste dagarna men Ramon Martinez siktar på att kunna göra klart med spelarna inom tio dagar.

Xerez vänsterback Jesus Mendoza verkar just nu vara Celtas primära mål men det ser ut som att han kommer att stanna i sin nuvarande klubb. Martinez sa också att nästa säsong kommer, förutom Michu, också en till spelare att lyftas upp från B-laget. källa: celtavigo.net, marca.com