Gaizka Toquero:
Förra veckan skrev han då på för Athletic men kommer troligtvis lånas ut under första säsongen. 23 årige Toquero kommer från Seasto i Spanska tredje divisionen.

Joseba Llorente:
Den sen länge jagade anfallaren från Valladolid skrev i dagarna på ett 4 års kontrakt med Villarreal och kan då givetvis räknas bort över tänkta nyförvärv. Synd då det hade kunnat bli Lllorente och LLorente på topp i Athletic, men Joseba föredrar tydligen att sitta på bänken i Villarreal.
____________________________________________

Spelare ut:

Lösa rykten:

Amorebieta:

Efter sin fantastiska säsong har han dragit uppmärksamhet åt sig från flertalet engelska kulbbar, bla Liverpool, Tottenham och Newcastle. Själv förnekar han dock alla rykten och säger att han inte är intresserad och självklart stannar i Athletic, härligt med den typen av spelare och inte kosntigt att man älskar en sån klubb!

Javi Martinez
Har också varit en ryktenas man(eller pojk) efter alla framgångar i Athletic och ungdomslandslagen, återigen är det Liverpool som visat det största intresset.


Bekräftade och troliga förluster:

Asier Del Horno:
Athletic väljer att inte utnyttja köpoptionen och Del Horno vänder tillbaka till Valencia.
Sista ordet är nog inte sagt men jag är väldigt tveksam till att vi får se honom i Athletic-tröjan igen, väldigt tråkigt om ni frågar mig.

Aranzubia:
Från landslagsman till 3e målvkat i Athletic på 4 år är givetvis inte rätt väg att gå, Arnazubia behöver en nytändning och en tränare som tror på honom. Deportivo och Zaragoza är intresserade.

Exposito: 
Har nästan inte fått någon speltid i år och lämnar med största sannolikhet klubben i sommar på en free transfer.

Prieto:
Har svårt att se Prieto stanna då Caparros hellre väljer att spela Gurpegi trots att han inte spelat en tävlingsmatch på 2 år och dessutom är defensiv mittfältare istället för mittback

Zubiaurre:
Athletic sämsta och mest långdragna affär kan komma att lånas ut, enda anledning till att han inte säljs är väl att han fortfarande är ganska ung.

Tiko:
Med sorg i hjärtat får jag nog konstatera att trotjänaren Tiko gjort sin sista säsong i Athletic, lämnar möjligtvis klubben gratis. Farväl och tack för allt!

David Cuéllar:
Varför köptes han? Hamnar troligtvis i segunda.

Javi Casas:
Har varit fullständigt i frysboxen ett par säsonger nu och gör nog helt rätt i att lämna klubben, om nån vill ha han...

Murillo:
Verkar tyvärr bli kvar i klubben tack vare sitt stora Athletic-hjärta...