Aranzubia 7
Räddade oss ett par gånger i matchen och med tanke på att Pato var en vägg på andra sidan så var det en viktig nolla som Dani höll.

Iraola 6
Bra defensivt men ganska osynlig offensivt.

Amorebieta 5
Knappt godkänd. Darrig i passningsspelet.

Ustariz 6
Klarade sig bättre än Amorebieta. Tog ett helt nödvändigt gult kort vid en spelomställning i första halvlek.

Del Horno 7
Spelade fram till målet samt till Llorentes stolpträff. Kom fram bra i plan. Ok i defensiven. Kan han bara sluta vifta offside så fort han är i närheten av bollen så kan det kanske bli bra tillslut..

Susaeta 6
Så otroligt mycket fart i Susaeta. Ett par gånger glänste han till med snabba dribblingar och löpningar. Tyvärr var inläggen väldigt oskarpa och det drar ner betyget. Önskar mig bättre defensiv också. Orolig så fort han får bollen i eget straffområde.

Orbaiz 6
Grym kvalitet i passningsspelet. Egentligen inget att klaga på men han överglänses av:

Javi Martinez 8
Javí har växt och växt och växt. Igår var han fantastisk. Både offensivt och defensivt. Snart Spaniens bästa innermittfältare och inte 20 år fyllda. Får vi behålla honom länge till!?

Yeste 6
Kommer lite långt från spelet när han är på kanten. Det innebär att han söker sig in i mitten och lämnar kanten. Ingen optimal situation. Dessutom ganska svag i de fasta situationerna igår. Bra fart i buggarna nu dock!

Etxeberria 7
Vilken vilja han har! Kul att se när han är på spelhumör. Snyggt mål och ett ständigt orosmoment för Getafes backlinje

Llorente 7
Spelar med nyvunnet självförtroende. Borde kanske nätat minst en gång. Blev märkligt avblåst i andra där han i princip var helt fri. Vilken förvandlig!

Dagens lejonhane: Javí Martinez