* Till dem som ställer sig tillsammans med Eurotalkskaran och hävdar att klubben/laget Betis inte borde straffas då det bara handlar om tillfälligheter ("att blixten har slagit ner 2 gånger") och enskilda personers handlingar. Ruiz de lopera är den arenan i Spanien där överlägset flest incidenter sker. Hittills denna säsong har 19 anmälningar gjorts mot klubbar där hemmapubliken ex har kastat in föremål, tänt olagliga "facklor" eller sprungit ut på planen. 9 !!! av dessa anmälningar har gjorts mot Betis och publiken på Ruiz de lopera och i 5 av fallen har publiken kastat in föremål på planen... att blixten slår ne...
Ja tjenare...

* Armando har börjat återhämta sig från flaskattacken i söndags men missar definitivt matchen mot Getafe på söndag. 

*Gurpegi har börjat nedräkningen tills han äntligen får spela igen, 2 år efter den horribla och mycket märkliga "doping"-avstägningen kan det vara dags för "debut" mot självaste Real Madrid på Bernabeu den 27 april. 

*Så har det återigen spelats en mitt-i-veckan-match, denna gång stod Amurrio för motståndet och besegrades med 2-0 och iskalle Aduriz faktiskt nätade båda gångerna.
Matchen kallades officiellt för träning för att ovan nämnda Gurpegi skulle få spela.
Noterbart var också att 15 årige Muniain återigen spelade från start...

*Caparros har tagit ut följande spelare till matchen mot Getafe:
Aranzubia, Raúl.
Expósito, Del Horno, Ustaritz, Amorebieta, Koikili, Iraola.
Garmendia, Yeste, Gabilondo, Orbaiz, Javi Martínez, David López, Susaeta.
Llorente, Etxeberria, Aduriz.