Discokungen Del Horno har har i olika medier pekats ut som en man för startelvan mot Atletico, inte som vänsterback utan som vänstermittfältare med konkurrenten Koi bakom sig. Själv tycker jag att det lät som ett spännande alternativ på bortaplan då Del Horno i grunden är ganska offensiv och har en riktigt fin vänsterfot men tji fick jag. När Caparros idag tog ut truppen var han inte bara petad från startelvan utan även ställd utanför truppen som åker till Madrid. Märkligt med tanke på att han fick 90 minuter mot Levante...

I dagarna började ledningens jobb med att förbereda sig inför nästa säsong och då givetvis arbetet med att förstärka laget. Priotering nr 1 om tränare Caparros får som han vill är kanske inte helt oväntat Joseba Llorente som ju gjort succé i högsta ligan. Uköpsklausulen ligger kvar på 5 miljoner euro vilket man för tillfället kan kalla ett riktigt fyndpris. President Macua la ett bud på Joseba timmarna innan transferstoppet i höstas men anfallaren tackade nej då han inte ville lämna Valladolid i sticket så nära ligastarten.
Stort att tänka så i dagens galna fotbollsvärld...
Hur som helst så kan det alltså sluta så att vi trots allt får se honom dra på sig Athletic-tröjan inför nästa säsong. Llorente och Llorente på topp, låter härligt härligt!

Så sist men inte minst till Athletics framtid. Iker Muniain, lägg det namnet på minnet för han kan inom några år vara Athletics stora affischnamn. När en grupp under Iñaki Sáez i veckan tog ut 132 av Spaniens mest lovande spelare fanns 5 Athleticspelare med på listan. Javi Martinez and Markel Susaeta, Ismael Lopez, Vitoria Ander och Iker Muniain var alla med men bara en av de 132 var under 16 år... nämligen Iker Muniain som endast är 15! Redan i somras fick Iker uppmärksamhet då han som 14 åring fick följa med Caparros och A-truppen på träningsläger vilket inte hör till vanligheten i den åldern!
Iker Muniain, glöm aldrig det...