Aranzubia petad för en 37 årig andremålvakt ifrån andraligan!
Iskalle och självömkande Aduirz istället för glödhete Llorente!
Målskytten  Susaeta ratad för Garmendia!

Ja utropstecknen var många när Caparros släppte laguppställningen strax innan matchstart och förvandlades sig  till stora frågetecken när spelarna vandrade ut till halvtidsvila. Årets sämsta halvlek där Athletic inte mäktar med ett enda avslut, Aduriz varit nära att få sig själv utvisad samt att Oliveira har gett Zaragoza en rättvis ledning.

Var det cupförlusten som tyngde spelarna eller möjligtvis Caparros eviga dribblande i laguppställningen som gjorde laget förvirrat. Kanske både och. In med LLorente, in med Ramos och in med Susaeta och så blev det helt plötsligt lite fart på spelet! Tyvärr var det lite för sent och resultatet stod sig helt rättvist tiden ut.

Tyvärr fanns det mer tråkigheter att tala om, nämligen 6! varningar. Detta resulterade också i en utvisning på Ocio efter att Ayala gjort allt för att få med sig en Oscar för bästa skådespelare. Detta får givetvis konsekvenser i den otroligt viktiga matchen mot Levante, med Ocio, Susaeta och Koi avstängda blir det mer ändringar i laget. 
Någon som vet vad  kontinuitet heter på baskiska?

Som ni ser har Caparros en del att tänka på inför matchen mot Levante...

Dags att bryta ihop och komma igen!

AUPA LOS LEONES!