Första matchen av två i åttondelsfinalen i spanska cupen spelas på onsdag på San Mamés. 

Caparrós har inför matchen uttryckt hur viktigt det är att hålla nollan på hemmaplan för att få ett bra utgångsläge inför returen i Barcelona nästa vecka. 

Espanyol som ligger på tredje plats i La liga har gjort 29 mål på sina 18 matcher. Caparrós inser att det blir tufft att hålla tätt mot ett av ligans bästa anfall. Superstrikern Tamudo väntas dock starta på bänken.

Athletic har däremot stora problem med målskyttet och har endatst nätat 16 gånger på de 18 matcherna. Båda lagen har dock släppt in 19 bollar bakom den egna målvakten.

Målvakterna är därför lite extra intressanta. I Espanyols mål väntas Lafuente stå. Målvakten som lämnade Athletic så sent som i sommras. Athletics bur vaktas däremot av Aranzubia. Detta trots att förre Espanyol målvakten Iraizoz nu uppges vara frisk. 

Espanyol lär dessutom starta med en annan gammal bekant i laget. Försvararen Lacruz som tidigare spelade många säsonger i Athletic.

Espanyol leds som bekant av den förre Athletictränaren Valverde. Troligen en av spaniens absolut bästa tränare.

Espanyol är grymt formstarka. Smaka på de senaste fem matcherna:

Espanyol-Villarreal 3-0 Liga
Deportivo-Espanyol 1-2 Cup
Atlético-Espanyol 1-2 Liga
Espanyol-Deportivo 1-1 Cup
Espanyol-Levante 1-0 Liga 

Fyra segrar och en oavgjord jämfört med Athletics enda seger, två förluster och två oavgjorda. Lejonen har gjort tre mål, varav två mot Hércules, på de fem senaste matcherna. Det ser inte ut som någon lätt uppgift för Athletic.

Det verkardessutom som om Caparrós vilar några av de ständiga startspelarna. Ocio, Orbaiz, David López och Etxeberria saknas alla i truppen.

Frågan är om Caparrós väljer att spela med två defensiva mittfältare igen? Orbaiz saknas och valet på platsen jämte Javí borde vara Muñoz eller Tiko. Inga vidare alternativ för att täcka till i defensiven. Kanske väljer han att spela met en mittback där men med tanke på att Ocio saknas så borde valet vara att spela med diamanten igen.

Jag skulle ställa upp laget så här:

                       Aranzubia
Iraola, Ustaritz, Amorebieta, Del Horno, 
                    Javi Martínez,
Susaeta,                                  Gabilondo, 
                         Yeste,
            Aduriz            Llorente


Athletics trupp:
Aranzubia, Raul, 
Iraola, Ustaritz, Amorebieta, Del Horno, Prieto
Javi Martínez, Tiko; Susaeta, Yeste, Gabilondo, Muñoz, Tiko, Garmendia 
Aduriz, Llorente

Espanyols trupp:
Lafuente, Chica, Lacruz, Torrejón, David García, Zabaleta, Ángel, Lola Smiljanic, Valdo, Luis García, Tamudo, Kiko Casilla, De la Peña, Moisés, Moha & Jonathan Soriano

Var: San Mamés
När: 20:00
Domare: Teixeira Vitienes 

Källor: marca.com/athletic-club.net