Athletic reser till Valladolid med kniven på strupen. Det är andra matchen i rad mot en nykomling och det är oerhört vikigt att Lejonen inte förlorar idag.

De 3.000 biljetter som Athletic blev tilldelade såldes slut direkt och det väntas betydligt fler supportrar till Valladolid idag. Hoppas att bortastödet kan leda oss fram till säsongens andra trepoängare!

Caparrós har som vanligt mixat rejält med uppställningen och det ser ut att bli ett par riktigt förvånande ändringar.

Iraola, spelaren som kanske var den som glänste mest under försäsongen, ser ut att vara petad. Helt plötsligt är det gåtan Zubiarre som skall spela från start. Spelaren som värvades från Real Sociedad för ett par säsonger sedan har endbart spelat en match för Athletic sedan övergången.

Exteberria ser ut att bli den andra anfallaren idag. Ett beslut som inte känns så dumt. Han har en förmåga att hålla i bollen som få andra har. Det kommer att ge Athletic tid att flytta upp laget i banan om vi hamnar under press. Dessutom har vi bra alternativa offensiva mittfältare och de tidigare bänkade spelarna David López och Gabilondo är inga dåliga alternativ.

Susaeta ser ut att vara bänkad igen. Den unga spelaren ges tyvärr inte samma chans att spela in sig som Javí Martinez. Trots att Susaetas start i Athletic varit långt mycket bättre än Javí Martinez. 

Under veckan har Aitor Ocio varit skadad och det har varit tveksamt om han skulle kunna vara med mot Valladolid. Det verkar dock som om han har hunnit återhämta sig och den vikiga försvarskuggen kommer troligen att spela från start.

Del Horno är avstängd efter den senaste omgångens röda kort.

Så här ser Athletics trupp ut:

Iraizoz, Aranzubia.
Ustaritz, Amorebieta, Zubiaurre, Ocio, Koikili.
Iraola, Orbaiz, Murillo, Gabilondo, Javi Martínez, David López, Susaeta.
Etxeberria, Llorente, Aduriz, Vélez.

Avstängd: Del Horno.
Väldigt avstängd: Gurpegi.
Skadade: Tiko, Cuéllar, Yeste.
Utanför truppen: Expósito, Prieto, Muñoz, Garmendia.

De senaste fem matcherna borta mot Valladolid har slutat med fyra förluster och en oavgjord. Faktum är att Athletic inte har lyckats göra ett enda mål borta mot Valladolid på dessa fem matcher.

I Valladolid ser Joseba Llorente ut att börja på bänken. Laget som startade överaskande starkt har faktiskt inte tagit en enda poäng sedan den imponerande 1-1 matchen hemma mot Real Madrid den 23e september. Tre raka förluster mot, i tur och ordning, Mallorca, Murcia och Racing. Räkna med ett laddat hemmalag!

Nykomlingen kommer förmodligen att sätta högsta fart från början och det gäller att vi klarar den första anstormningen. Gör vi det så kan vi säkert hoppas på poäng idag!

Mitt tips: 0-0

Källor: marca.com/canalathletic.com/athletic-club.es/xtratime.org