Det är tätt mellan matcherna nu. Efter förlusten hemma mot Atlético är det nu dags för en rikigt svår bortamatch. Villarreal ser ut att vara i bra form och athletic har ännu inte hittat tillbaka till det stabila försvarsspel som firade triumfer under försäsongen.

Fortfarande är många av de tyngsta spelarna skadade. Orbaiz, Yeste, Gabilondo och Garmendia är helt klart borta från matchen.

Mittbacken med ligans vackraste namn, Amorebieta, är tveksam då han har en muskelbristning.

I de första preliminära uppställningar som jag hittar saknas dessutom Exteberria igen. Jag tror och hoppas att han startar trots allt.

Återigen kommer mycket av Athletics spel kretsa kring de två 19-åringarna. Javí Martinez och Susaeta.

På topp kan det faktiskt vara så att Ion Veléz spelar från start.

Del Horno famlar efter matchformen och var den som fick sämst betyg i spansk media efter onsdagens match. Jag har hittat en intervju med honom som Ni kan läsa. Länken ligger upplagd på forumet.

Villarreal kommer till matchen med fyra raka segrar och 9-1 i målskillnad. De ligger på andra plats i lagan och har endast förlorat mot serieledande Real Madrid. 

Villareals fyra senaste matcher:
Racing-Villarreal 0-2
Villarreal-Murcia 2-0
Villarreal-Bate Borisov 4-1
Mallorca-Villarreal 0-1

I Villareals anfall stöter vi på den gamla Real Sociedad spelaren Nihat Kahveci. Den nu 28-årige Turkiska anfallaren har gjort två mål så här långt och kommer med sin snabbhet att vara ett stort hot mot Athletics försvar.

Brevid Nihat spelar Guiseppe Rossi. Den 20-årige anfallaren som värvades från Manchester Utd har varit riktigt vass i inledningen av säsongen. Hela fyra mål har det blivit så här långt i ligan.

Förra året förlorade vi på El Madrigal med 3-1
Året innan förlorade vi på El Madrigal med 3-1
Året innan dess förlorade vi på El Madrigal med 3-1 

Mitt tips: 3-1

Matchen sänds i TV4Sport. Matchstart 17:00.

Källor: marca.es/canalathletic.com/xtratime.org