Joaquín Caparrós har tagit ut följande 19 spelare: 

Aranzubia, Iraizoz.
Iraola, Aitor Ocio, Amorebieta, Del Horno, Ustaritz, Koikili.
Javi Martínez, David López, Susaeta, Muñoz, Cuéllar, Tiko, Murillo.
Llorente, Aduriz, Etxeberria, Vélez.

Utanför truppen är: Zubiaurre, Expósito, Prieto.
Skadade är: Orbaiz, Gabilondo, Garmendia, Yeste.
Avstängd: Gurpegi.

Det är två frågor som återstår att lösa för Caparrós:

Den största är vem som skall spela defensiv mittfältare jämte Javí. Orbaiz skadade sig på tisdagens träing och blir borta i cirka tre veckor. På Camp Nou var det Tiko som startade och Muñoz som ersatte i andra halvlek. Hemma mot Zaragoza var det Murillo som hoppade in i andra halvlek. I veckan har dessutom David López spelat defensiv mittfältare. Min gissning är Murillo men kanske väljer han Tiko trots allt.

Att David López tränade på innermitt i veckan var kanske för att få in Exteberria från start. Exteberria är småskadad och ser inte ut att vara med från start den här veckan heller. Susaeta är glödhet och kan faktiskt vara anledningen att Exteberria är förpassad till bänken.

Llorente får troligen förnyat förtroende från start och Caparrós har i veckan varit ute och sagt att han skall ge Llorente tid att spela in sig i laget.

Senast vi mötte Levante var i förra säsongens sista match. Där räddade vi kontraktet och tvåmålskytten Gabilondo försökte i vekan spela in sig i laget igen. Tyvärr blev han skadad i träningsturneringen och missar nu 2-3 veckor. Vélez var dock ganska het mot Erreala i veckan och kommer nog snart in om Llorente inte visar lite fart i fötterna. (Gå in och kolla länken på forumet för att se lite av vad Llorente kan)

Borta mot Levante blev det 0-0 förra säsongen har jag för mig.

Levante har endast tagit en poäng i årets serie. Poängen kom i hemmamatchen mot nykomlingen Murcia (0-0).

Tre mycket viktiga poäng står på spel.  Matchen startar 17:00 och sänds inte i TV.

Mitt tips: 0-2 David López x 2

Aupa Athletic!