Helgens match mot Levante kommer att spelas på söndag klockan 17:00 på Ciutat de Valencia. TV4 har fortfarande inte fått in programmet inför helgen så det återstår att se om vi kan se matchen i TV4-Sport på söndag. Inte så troligt

Omgången efter blir det rödvitrandigt klassiker möte på San Mamés. 21:00 blir avsparkstiden redan nästa onsdag (26/9). Möten i Bilbao mellan Athletic och Atlético brukar vara sevärda. Hoppas att TV4 kan få in den klassiska matchen trots att det är mitt i veckan.

Redan imorgon spelas en träningsturnering i Torrelavega. En prestigefull match mot Erreala väntar. Det kommer att ge speltid till B-laget och den som kommer att vara mest laddad är nog Gabilondo. Spelaren som kom från just Real Sociedad inför förra säsongen har fått se sin helt gjutna plats till vänster på mittfältet bytas mot en lika gjuten plats på bänken. Även för Luis Prieto är det en bra chans att spela in sig i startelvan inför kommande matcher i La Liga..

Tiderna imorgon:
19:30 - Real Sociedad S.A.D. - Gimnástica
20:25 - Athletic Club - Real Sociedad S.A.D.
21:25 - Gimnástica - Athletic Club 

Kanske följande lag är att vänta:

                     Aranzubia
 Expósito, Prieto, Ustariz, Zubiarre
Muñoz, Murillo, Gurpegi, Gabilondo
                Cuellar, Llorente

Kanske kan Casas få spela och eventuellt även Yeste som famlar efter formen efter skadan.

Förvånansvärt ofta spelar dock många av stjärnorna dessa miniturneringar mitt i säsongen. Exteberria och Orbaiz kan mycket väl vara med, även Del Horno. De saknar alla matchträning och bör nog egentligen spela imorgon när jag tänker efter.

Källor: lfp.es/canalathletic.com/athletic-club.net