Del Horno har inte plats i Valencias trupp i kvällens CL kval hemma på Mestalla. Det har redan sedan tidigare varit klart att han inte är bland de fyra som är förstaval i backlinjen. Petningen ikäll tyder dock också på att han inte ens är femma eller sexa. 

För en spelare som tidigare varit landslagsmässig måste detta kännas oerhört frustrerande och dessutom stressande. I dagens Mundo Deportivo är det en intervju med Asier del Horno och han har fortfarande dörren öppen för en flytt till Bilbao.

Ezquerro har också blivit petad och han finns inte med i Barcelonas trupp som reser till Munchen. En värvning av Santi Ezqurro var ett av García Macuas vallöften. Athletic vill dock inte betala en euro för spelaren. Osasuna och bland annat Everton lär även de vara intresserade. 

I och med uppflyttningen av tre spelare från Bilbao Athletic indikerar att det finns utrymme för ytterligare värvningar.

17 dagar tills karusellen stänger. Biljettpriserna höjs ju närmare paniken klubbdirektörerna kommer men lönerna lär sänkas ju närmare paniken spelarna kommer. Vilken spelare vill tillbringa en säsong på Mestallas eller Camp Nous läktare? Det lockar nog mer med spel i Baskien tror jag.

Källor . as.com samt elmundodeportivo.es

Aupa todos!