Mannen som spelade mest av alla förra säsongen är i Athen och skriver på för Pana. En övergång som ger oss 500 000 euro till att börja med. Summan kan resa ytterligare 200 000 euro beroende på hur många matcher han spelar, och ytterligare 200 000 euro beroende på resultaten i matcherna han deltar i. 

Sarriegi kom till oss från nedflyttade Alavés efter att Ocio lurat oss och skrivit på för Sevilla förra året. Då låg summan på 900 000 euro. Säsongen 06-07 var väldigt ojämn och han fick ta emot mycket kritik, mycket av den hade han gjort sig förtjänt av. Han lyckades inte göra något mål, men 2 självmål, 10 gula och 1 rött kort han det bli. Trots att han gjorde en relativt dålig säsong så ska vi vara glada att vi hade honom när läget var som värst och han var den enda mittbacken som höll säsongen ut. 

Att Josu lämnar oss är ingen förlust i och med att vi har Ocio, Prieto, Amorebieta och Ustaritz som samtliga är bättre än honom. 36 liga och 2 cupmatcher fick han med sig förra säsongen och missade bara 2 matcher totalt, något han förtjänar cred för. 

Vi tackar Josu för tiden i den rödvita tröjan och önskar han och Panathinaikos lycka till i framtiden.

Eskerrik asko Josu!