I dagarna var Hristo Stoichkov i Barcelona tillsammans med Ramon Martinez. Duon besökte stadens två La Liga lag och spanska tidningar skriver idag att dem diskuterade möjliga övergångar. Dem ska först ha åkt till Camp Nou där besöket varade i 45 minuter, förmodligen hann Iago Falqués namn komma upp i diskussionen. Men nu ser det ut som om Celta även har fattat intresse för några andra Fc Barcelona spelare. Eller rättare sagt har Stoichkov och Martinez fokuserat på giganternas b-lag. Marc Crosas, Marc Valiente och Olmo är namnen som har nämnts i flera spanska tidningar och det ser ut som om Stoichkov vill låna dessa talanger inför kommande säsong.

Två timmar långt besök på Estadi Olimpic

Efter att ha lämnat Camp Nou var nästa stopp Espanyols stadium. På det två timmar långa mötet ska följande Espanyol spelare ha diskuterats:

Sergio Sánchez (21 år, försvarare)

Eduardo Costa (25 år, mittfältare)

Jonathan Soriano (22 år, anfallare)

Antonio Ito (32 år, mittfältare)

Albert Serrán (22 år, försvarare)

Detta är namn som pressen nämner och varken Celta eller Espanyol har öppet diskuterat några spelare. Det som är helt klart är att Espanyols sportdirektör, Herrera Alpaca, sa detta till pressen efter att Stoichkov och Martinez lämnat.

”Kontakt har upptagits för möjliga övergångar i framtiden.”
Källor: as.com, lavozdegalicia,es, farodevigo.es