Efter att Valencias tränare gått ut efter matchen med hårda ord om hur domarna dömer i Athletics favör så har, både Athletic och domarna (förstås), tagit illa vid sig. 
Men nu kommer nya uppgifter som slänger ved på elden Quique Sanchez Flores startat. 

Spanska TV-kanalen Cuatro har spelat in en sekvens innan matchen i lördags där domaren Mejuto González och lagkaptenen Joseba Etxeberria samtalar, där samtalet avslutas med att Mejuto säger "Ni kommer säkert att klara er kvar". 

Under matchen, detta enligt Quique Sanchez Flores, så dömde inte domaren två klara straffar och även andra frisparkar som kunde resulterat i att Valencia tagit den segern som var så väntad. 

Domarens så icke välvalda ord har rört till hos de andra lag som också är med i kampen om ett nytt kontrakt, Levante och Celta, som känner sig bestörta över att domarna försöker få kvar Athletic genom att döma i deras favör (detta känns ju bara så idiotiskt).
 
Detta har nu blivit en stor samtalsdebatt i spanska medierna, och jag undrar om det verkligen är sant. Vi har ju aldrig tidigare haft domarna på våran sida, varför skulle de börja nu? Ta till exempel alla de röda kort vi överklagat i år, fem stycken. Inte en enda har de tagit till sig. Eller vad sägs om Gurpequis dopningsavstänging som var väldigt rörig, där har vi inte ens blivit åhörda av kommittén!

Jag tycker att detta bara är onödigt att spekulera så i den här affären. Samtalet var endast en normal konversation mellan två veteraner. 

Jag tror inte de ligger något bakom det hela, trots allt så är det ju inte Italien vi talar om.