Esteban
Ángel López-Yago-Matías Lequi-Placente
Pablo García-Tamas
Jorge -Nené-Aspas
Antonio Guayre
Jag är väldigt osäker på hur spelarna var utplacerade, men den ovan nämna är troligast.

Orättvisan i resultatet från hemmamatchen till trots så var Celta tvungna att vinna på tysk mark. Behovet av mål var inget som verkade bekymra FV något avsevärt eftersom han valde att vila ett par stjärnor. Redan innan avspark förstod man att Celta bara var i Tyskland för att spela av matchen och koncentrera sig på ligan. Om det inte skulle anses så osportsligt skulle jag inte ha förvånat mig över om Celta inte ens anlänt till Bremen.
Vilandet av idolerna (tänkte skriva himlakropparna som är en annan synonym till stjärnorna, men avstod) var inte det enda tecknet på att der var spela av som var taktiken. Hela första halvlek gick åt att inte göra någonting, förutom när Christian Schulz fick två bitar av körsbäret, fritt översatt från ett engelskt uttryck, men missade grovt på det andra läget.

Redan tre minuter in i andra akten slog målskytten från första matchen till igen. Tyskarna är väldigt nära kvartsfinal när Almeida trycker in 1-0.
Bremen radade nu upp chans på chans och det var bara marginaler som höll kvar Celta i matchen.
Som en blixt från klar himmel (vilket personligt uttryck) kom så kvitteringen från Perera, som nyligen blivit inbytt. Trodde de flesta i alla fall… Linjedomaren hade vinkat av för offside och istället kunde tyskarna avgöra när Fritz på egen hand gjorde tvåan.
Celta tog aldrig tag i matchen så Bremen kunde ostört, förutom ett till avblåst mål från Perera spela av matchen.

Nu är det ligan som gäller och tyvärr lär vi inte se Celta i Europa på ett tag igen. Äventyret är över för den här gången!


                           Werder Bremen     Celta Vigo
Skott (På mål)                     14(7)     8(2)
Fouls                                         16     15
Hörnor                                         6     6
Offsides                                       3     5
Bollinnehav                             57% 43%
Gula Kort                                     2     2
Publik:                                          35, 278