Fernando Vazquez har bekänt truppen till morgondagens match mot Bremen. Borja Oubiña och Iriney missar matchen, det är två stora avbräck, både med tanke på deras kaliber, men mest med tanke på att de spelar på samma position. Saknas gör även Bamogol som inte får spela i Uefacupen. Perera ersätter.

Truppen ser ut så här; hela spelarnamnen nämnda vilket ger lite rolig kuriosa. Esteban Andrés Suárez, Matías Lequi, Antonio Núñez Tena, Angel López Ruano, Joâo Fernando Nelo Baiano, Gustavo A. López, Diego Rodolfo Placente, José Manuel Pinto Colorado, Jesús Perera López, Pablo Contreras Fica, Pablo G. García Pérez, Sebastián Gabriel Tamas, Antonio Guayre Betancor, Yago Yao Alonso, Jonathan Aspas Juncal, Jorge Larena-Avellaneda, Daniel De Ridder, Anderson Luiz de Carvalho Nené, Fabian Canobbio Bentaberry och Jonathan Vila.

Att inte släppa in mål imorgon är minst lika viktigt som att göra ett mål själv. Som ni vet ger bortamål en enorm fördel och om vi nu ska kunna ha en chans i Tyskland måste Esteban fixa ett rent lakan hemma.
Bremen är ett enormt bra lag som spelade jämt mot både Barcelona och Chelsea. Med spelare som Frings, Borowski, Zidan, Klasnic och Klose är Bremen hyperfarligt när allt stämmer, Celta måste verkligen vara på tårna imorgon. Klasnic och Borowski missar dock matchen på grund av olika skador. De spelare som Vazquez anser ha starkast tår torde vara:

Esteban
Angel-Contreras-Lequi-Placente
Pablo Garcia-Tamas
Lopez-Canobbio-Nené
Baiano

Tamas har spelar som pivote tidigare i år och bör sannolikt vara mest lämpad för den rollen mot ett så pass bra lag som Bremen. Konkurrenter är Jorge som gjort ett par matcher där men egentligen är offensivare lagd, samt Vila från b-laget som saknar viktig rutin från matcher likt den här.

Även om det är hemmaplan för Celta så är det troligt att laget riktar in sig för att hålla motståndarna borta från eget mål. Matchen kan jämföras som en mot Madrid eller Valencia, ingen lätt uppgift månne.
8,50 gånger pengarna på 0-0, mums!


¡Hala Celta!

Kanal: TV Galicia, den borde komma upp mellan TV6 och Sportexpressen i kanalsökningen…
Stream: Titta in på forumet!
Håll koll på: Miroslav Klose och linjedomarna. Båda parterna gillar att synas.
Domare: Hoppas på han i Youtube-videon, han är kul.
Plats: Framför datorn eller på Balaidos.
Tips: 0-0