Ett gammalt rykte har dykt upp igen, passande nog när Celta mötte Valencia i helgen. Det är AS som rapporterar att Borja Oubiña än en gång ryktas vara på väg till Mestalla efter att Felix Carnero haft ett möte med Juan Sánchez (fd Celta spelare, numera i Valencia staben) i samband med matchen. Relationerna mellan klubbarna sägs vara goda men Valencia får nu infinna sig i att konkurrera med både Sevilla och Real Zaragoza om spelarens signatur. De tre topplagen har ögonen på mittfältaren som själv inte skulle utesluta en flytt till Fc Barcelona eller Real Madrid och inte heller Premier League.

Just nu tänker han endast på Celta och den farliga situationen som klubben lever i. Endast en placering ovanför Athletic som är sista lag under strecket - på söndag möts Celta och Athletic på Balaidos. De närmaste tre veckorna ser Celtas schema ut så här:

8/3 Celta - Werder Bremen

11/3 Celta - Athletic Bilbao

14/3 Werder Bremen - Celta

18/3 Sevilla - Celta

1/4 Celta - Real Madrid

En kavalkad av toppmatcher som Celta ser ut att få spela utan Borja Oubiñas medverkan. På den officiella hemsidan säger läkarna nu att mittfältaren får stå över dem närmaste matcherna på grund av samma knäskada som stoppade han från spel mot Valencia. Ett tungt avbräck för Celta och för Borja som oavsett rykten om övergångar har alltid sagt att Celta är det enda han har i hjärtat.

Det är speciellt tungt nu när Iriney också är borta (skada) och Tamas avstängd i matchen mot Athletic. Pablo Garcia, som faktiskt är i riktigt bra form, är ensam defensiv mittfältare tillgänglig vilket kan öppna för b-lagets Jonathan Vila eller så får vi se ett offensivare Celta när tre poäng ska tas mot Athletic!

Vet DU vilken klubb Borja Oubiña borde gå till? Isåfall gå in på Celta Vigo sidan där det just nu finns en omrösting som lyder "OM han lämnar, vilken klubb bör Oubiña gå till?"
Gör din musknapp hörd och klicka på det alternativ som du tycker passar bäst.
Källor: as.com, celtavigo.net