Det är Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, som berättade i en intervju med BT att hans klient fick ett erbjudande för tio dagar sen om att ta över Celta Vigo. Laudrup valde att tacka nej för att han står fast vid sitt beslut om att inte ta över en klubb mitt under pågående säsong. Enligt agenten har också Real Betis samt Levante erfarit detta. Ett par klubbar i Italien har också visat intresse men ännu är det oklart var det gamle Barcelona spelaren hamnar.

Som tränare har Michael Laudrup endast upplevt framgångar i Danmark men få tränare kan gå in ett omklädningsrum och få den respekten ifrån spelarna som Laudrup kan få.
Dansken har spelat i både FC Barcelona och Real Madrid så hans "cred" bland spelarna kan inte ifrågasättas, flera av dagens La Liga stjärnor växte upp och dyrkade Laudrup när han var som bäst.

Vásquez ser mer och mer ut att göra sin sista säsong i Celta, hans kontrakt går ut i sommaren och vi kommer säkert att höra fler namn kopplas ihop med Celta i framtiden.Källa: football.co.uk