hobo: Tilldelas någon som använder samma underkläder ofta: Har du möjligen en turnalle eller ett turnummer? David Bentley har ett par turkallingar som hänger med genom Uefacupen. Jag har hört att han inte kan tvätta heller…

Homer på jakt efter sista ölen: Tilldelas någon som springer för första gången på länge: Han föddes, han blev proffs, han spelade i landslaget, han gick i skolan, han flyttade till Newcastle och han springer igen. Michael Owen är tillbaka. Nästan i alla fall. Ölen får han inte öppna förrän om två veckor. Försök till en fräsig poäng i alla fall…

Billys lasagne: Tilldelas en smörja: För ett år sedan hånade han el Madrid. I matchen mot Racing vägrade Etoo att hoppa in och vips så var han aktuell för snobbarna i vitt. Ronaldinho kritiserade afrikanen, fick back-up från någon som hjälpte någon att kritisera något. Efter dess åkte de på torsk mot ett halvdant Liverpool. Ett halvdant Pool är ju i och för sig ändå bäst i världen, så stackars Barca som får stå ut i ännu en match. Bjud dina gamla vänner på sangria Garcia, de kan behöva det.

logik: Tilldelas en logisk summering: På en känd bettingssida kunde man i dagarna spela på antal gjorda mål mellan Moskva och Celta. Hur många mål görs i första halvlek? 2,70 på fler än ett och ett halvt. 1,5 mål. Va? Baiano gjorde ett mål i 47 och Bamogol rullade in ett halvt en kvart senare.

Mellberg: Tildlelas någon som bråkar på träningen: Efter lite väl hårda smällar blev Antonio Lopez sur och gav sig på Maniche. Scouterna såg konfunderade ut och ingen av spelarna kommer troligen att få flytta till en någorlunda hyfsad klubb på ett bra tag med det uppförandet. Stackarna får spela kvar i Atleti, tänk vad världen är orättvis.

Zidane: Tilldelas någon som bråkar under matchen: Sevilla gästade Betis för elfte gången den här månaden, typ, och publiken gjorde uppror efter Kanoutes mål. Betisredaktionens ” det var efter att Kanoute precis hade satt 1-0 till gästande Sevilla som Ramos blev träffad” gör ju att man tror att det är bollen som däckar tränaren Ramos. Det är dock inte sant utan det är en tvåliters Cola som blir inkastad av någon nisse i publiken. Men, live on the Coke side of life herr Ramos…

Lill(e)-Erik: Tilldelas någon som gråter över spilld mjölk: Efter ett bortdömt mål och en lurig frispark av Ryan Giggs blev det anarki inne på Lilles lånearena, deras ordinarie är för lille för Champions League. När walesarens frispark gick in i mål krävde ledningen i Lille att spelarna skulle gå av planen. Lite barnsligt faktiskt, trots att de är så lille, som min syssling skulle ha uttryckt det.

malm: Tilldelas något som bryts: Efter elva ligamatcher utan seger tog äntligen Celta en fullpottare. Mittenlaget Osasuna slogs tillbaka efter ett tidigt mål av Baiano. En annan svit som har brutits är dagarna Forsmarks tredje reaktor legat nere. Efter endast två veckor nere kunde kärnreaktorn hållas igång i hela 3 timmar. Ett stort grattis till er alkoholiserade Homer-wannabes!

mr. Anderson: Tilldelas någon som är ”welcomed back”. Vi kan inte alltid lita på att Marcus Allbäck avgör i 67 minuten, det krävs någon som kan hjälpa till att vinna matcher utanför boxen också. En gång i tiden hette han Zlatan och var i sina stunder en diamant. Nu är han tillbaka, han har tackat ja igen och kallas Zlatan Ibrahimovic. Gissa vad som är bra? Han är bäst i världens på sin sak. Påpassligt att ta tillbaka honom i laget, vilket snille Lars måste vara…

illegala invandrare: Tilldelas en krake utan rättigheter: Messi klagade över att domaren inte blåste när han föll i boxen. Det är väl inte så konstigt, killen är ju inte straffmyndig än! Värre än så blev det i senaste matchen när han inte ens dök upp. Anledning? Punka på cykelskrället…

nordpol: Tilldelas ett kamelfritt område: I dagarna krävde länsstyrelsen invånarräkning. Människor? Hundar? Nej, det var dags att räkna pucklar och liknande. Kameler och dromedarer inom Sveriges gränser skulle registreras. Banne mig, kan de inte hjälpa de mänskliga invandrarna istället?

Victor Valdes: Tilldelas någon som gör en tavla: En lista utan Halelövs halvdana, katastrofala är ett bättre uttryck, ingripande mot Frölunda förtjänas inte att läsas. Den nye Salo om ni så vill, fast det kanske är ganska taskigt mot Tommy att jämföras med Andreas Halelöv. Victor Valdes kommentar? ”Det är inte lätt alla gånger.”

Victor Valdes 2: Tilldelas någon som gör en tavla: Tavelprisets ensamme kung har lånat ut sitt namn till titeln och nu har han gjort det igen. Världens sämste stormålvakt, Valdes himself, hoppade in med bollen i mål mot Liverpool. (målifrån)Andr(e)as(idan) Halelövs kommentar? ”Det är inte lätt alla gånger.”

festis: Tilldelas någon som inte har koll på vad han säger: Vår käre redaktör Kviborg uttryckte sig så väl att han fick plats på floskeltoppen. En bedrift utan dess like. Tänk om det kunde gå lika bra för el Madrid…
 
Enjoy, bli inte sura på något, glöm inte att se returen mellan Pool och det andra laget och för allt i världen, bjud inte kärnkraftsarbetare på sprit.

Ha en bra månad!