På söndag kommer Athletic Bilbao att ta sig an ett Nástic, som hittills inte lyckats bra i sin sejour i första ligan (de har endast mäktat med 14 poäng hittills). 

Athletic kan i och med segern klättra hela fyra(!) placeringar, och komma över nedflyttningsstrecket där vi nu ligger efter förlusten mot Barca.

Samtidigt som Athletic(25 p.) spelar mot Nástic(14 p.), så sker mötet mellan Mallorca(26 p.) och Levante(27 p.), Celta(26 p.) åker på besök till Valencia och Betis(27 p.) möter Deportivo.

Utgången kan bli magisk för oss!

Men för att det ska ske så måste Athletic i första hand slå Nástic, något vi gjorde i första mötet( 2-3) som nämligen var våran första seger för säsongen. 
Sedan ska ju Valencia, Depor, Mallorca eller Levante också vinna förstås, men i första hand ska vi ta våran andra seger i rad, på hemmaplan. 

I andra nyheter kan jag stolt meddela att Carlos Gurpegui har valt att förnya sitt kontrakt med 4 år till, om hans avstänging kommer att reduceras något kan jag dock inte svara på.

Fran Yeste kanske missar det viktiga mötet mot Nástic, han klev av morgonträningen med ömmande ljumskar. 

Amorebieta, den klackmålgörande backen spelade med en förkylning mot Barca i söndags. Kanske var det därför han inte såg så stabil ut?

Summa sumarum: Vinst på söndag ger laget utandning, en välbehövlig sådan!