Spanien: Gerard Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets, Andres Iniesta och Gerard Delofeu har blivit kallad till Spaniens landslag. På lördag den 2:a september kommer Spanien ta emot Italien i en direkt avgörande match om första platsen i grupp G. Spanien toppar gruppen med 16 poäng, lika många poäng som deras granne Italien, med bättre målskillnad. Därefter kommer Spanien ställas mot Liechtenstein den 5:e september. 

Frankrike: Samuel Umtiti och Lucas Digne har blivit kallad av Deschamps till det franska landslaget. Frankrike tar emot Holland den 31:a augusti i grupp A och 3 dagar efter möter Deschamps och hans mannar Luxemburg. 

Argentina: Lionel Messi och Javier Mascherano som är viktiga kuggar i Jorge Sampaolis lag kommer möta Uruguay den 1:a september i en högintressant match och på onsdag den 6:e september tar Argentina emot jumbon Venezuela.

Belgien: Thomas Vermaelen är med i det belgiska landslaget som först möter Gibraltar den 31:a augusti i grupp H. På söndag den 3:e september åker Belgien till Aten för att ta sig an Grekland i samma grupp. 

Brasilien: Paulinho som är en startspelare i dagens Seleção kommer möta Ecuador den 1:a september på hemmaplan och 4 dagar efter gästar Paulinho och co Bogata för att ställas mot Colombia. 

Kroatien: Ivan Rakitic och hans landslagskamrater kommer möta Kosovo i Zagreb den 2:a september och på tisdag den 5:e september gästar laget Istanbul för att ställas mot Turkiet i grupp I.

Portugal: Andre Gomez är kallad till landslaget och Fernando Santos och hans mannar kommer möta Färöarna i Lissabon den 31:a augusti för att därefter bege sig till Budapest för att ställas mot Ungern den 3:e september.

Holland: Jesper Cillisen kommer vakta målet i det holländska landslaget mot Frankrike den 31: augusti och söndah den 3:e september tar Holland emot Bulgarien i hopp om att kunna kvala till VM-2018 i Ryssland. 

Tyskland: Marc-Andre Ter Stegen som vann Confedration Cup med Tyskland i somras, kommer förmodligen få förtroende att vakta målet i frånvaro av Manuel Neuer. Tyskland spelar mot Tjeckien den 1:a september i Prag i grupp C för att sedan ta sig an Norge i Berlin den 4:e september.