Dags för omgång tolv i Primeran och match mot Zaragoza. Real laget har med sitt hopplock av småstjärnor skapat ett lag som är mycket konkurrenskraftigt och de ligger nu på en fjärde plats. Med spelare som bröderna Milito, Ewerthon, César, Juanfran, Aimar, D´Alessandro, Celades och Carlos Diogo är de nu ett fruktat lag som har all chans i världen att ta en Champions League plats.
I år har som bekant Celta haft väldigt lätt för de lagen som ligger före i tabellen, vilket ju Zaragoza gör.
Förra årets möten slutade med, hemma: 0-0 och borta 0-1. Så någon målrik match kanske inte är att tro på.

Celta har spelat väldigt ojämnt, de vann derbyt förra veckan men förlorade i Uefacupen mot annars formsvaga Newcastle. Imorgon är det alltså dags för en seger igen.
Celta förväntas att starta med samma lag som mot Newcastle, förutom att Pinto återigen står i mål. På högerkanten kanske Gustav Lopez startar istället för Aspas. Han hoppade in mot Newcastle, vilket var ett av få glädjeämnen där.
Pinto
Angel-Contreras-Yago-Placente
Lopez-Iriney-Canobbio-Oubiña-Nené
Baiano

Jag kommer att uppdatera startelvan efterhand om ändringar sker.

En trolig matchbild är att Zaragoza försöker säkra i försvaret och låta Celta rulla runt. Om då Celta kan få in bollen så kan det bli en rolig andra halvlek. Tror på en 2-0 seger efter mål av Baiano på nick i första halvlek och ett kontringsmål av Jorge i 85.

Matchen sänds på Sporexpressen på söndag med start klockan 17.00!