Spelarbetyg:
0: Underkänt
1: Dålig
2: Godkänd
3: Bra
4: Mycket bra
5: Landslagsklass (Spanien)

Lafuente: 2-
Kunde inte gjort något på målen. Utstrålar dock inget lugn och han var nära att nästan självmant ge Barca ett kvitteringsmål.


Iraola: 3-
Är genomgående bra och visade offensiva intentioner under hela matchen. Skulle dock kunna slå bättre inlägg när han väl är uppe.

Sarriegi: 2
Gör ett genomgående godkänt jobb utan att vare sig imponera eller göra en besviken. Hela försvaret blir överspelat vid målen.

Ustaritz: 2
Samma som Sarriegi.

Casas: 1+
Utvisningen är ett skämt, men det är överhuvud taget onödigt av Casas att dra i Gudjohnsens tröja. Visade inte mycket i början av matchen i övrigt.


Garmendia: 3-
Gör ett väldigt gediget tvåvägsjobb och måste ha sprungit överlägset mest av alla.

Javi Martinez: 2
Sköter sig väl men fick en väldigt otacksam defensiv roll tack vare utvisningen. Fick mest springa utan boll i ingenmansland.

Orbaiz: 3+
Höll ihop försvaret när Barca gick på superoffensiven. Fanns dock som sagt inget att göra när Barca gjorde sina mål.


Etxeberria: 3
Är delaktig i mycket offensivt i början och gör ett bra defensivt jobb så länge som han orkade.

Yeste: 4-
Visade under de 20 första minuterna upp tillräckligt mycket för att få vara med i landslagstruppen i Spanien. Fick dock ett otacksamt jobb efter utvisningen, men han skötte nästan ensam lagets offensiv. Betyget dras dock ner av flera enkla felpassningar som bäddade för Barca-kontringar. Gör i vilket fall sin bästa match på flera år.

Llorente: 3+
Fick bara spela i drygt 20 minuter, men på den tiden kunde han tillsammans med Yeste själva avgjort matchen. Blir intressant att se ifall Llorente får fortsatt förtroende nu..?


Exposito: 2
Gör ett bra jobb i en ovan vänsterbacksplats.

Urzaiz och Gabilondo spelade för kort tid för att kunna bedömas.