Det var under söndagens förlust mot Atlético Madrid som hela San Mamés skanderade "Lamikiz, VETE YA!". Det ser nu mörkt ut, både för Lamikiz och, tyvärr, laget.
 
Lamikiz har tillsammans med resten av styrelsen haft möten under dagen. Där fastslog de att de inte tänker avgå till en början. De meddelar också att "de tog till sig publikens klara misstycke" (som om de kunde missat det) och tänker fortsätta att ha möten nu under veckan. Tanken med mötena är att reflektera över dagsläget och ett eventuellt byte av president och vissa styrelse medlemmar. Inget är klart, Lamikiz kan likväl försvinna som stanna, men de väljer att inte göra något drastiskt för att försämra det aktuella dagsläget. 

EiTB, EuskalTelebista, meddelar att Lamikiz och styrelsen redan kommit överens om att göra som Göran Persson och avgå, det enda som fattas är den officiella delen. Men även om många fans ber om en direkt avgång så finns det de som ber om lite tålamod. Säsongen är fortfarande ung, men med tanke på hur det gick förra säsongen så har nog många svårt för det. 

Sedan Lamikiz kom 2004 har Athletic försämrats för var år. Från att vara en av de "utmanande" lagen mot toppen så har vi på de senaste två säsongerna gått till att vara "mitten-neråt" lag till "på-randen" lag.

Kom gärna in och diskutera i vårat forum om dagens situation.

Till sist vill jag citera en god supporter: "Det blåser om advokaten"