Igår, torsdag 14, hade de fyra spelarna Pablo Orbaiz, Ustaritz Aldekoaotalora, Javi Casas och Mikel Dañobeitia inte tränat med resten av laget. Så chansen att få se dem spela på söndag reduceras, men förhoppningsvis får vi se Orbaiz på plan då han betyder så mycket för lagets spel. Skulle Javi Casas inte kunna spela har vi Fernando Amorebieta, U-20 landslagsspelare, som reserv.

Det mest utmärkande med torsdagens morgonträning var dock inte skadeläget utan matchen som spelades mellan två lag på 10 spelare var.
Efter den senaste tidens snöpliga måltavlor så valde Sarriugarte att spela med två anfallare i de båda lagen, det som står klart med det är att han fortfarande letar efter den målgivande formationen. 
I det vita laget fick Aduriz och Llorente agera anfallsparet. Bakom dem spelade Iraola, Gurpegi och Expósito, i försvaret, Tiko, Murillo, Javi Martínez och Yeste i mitten, Aranzubia stod i målet.  I det röda laget var det Etxeberria och Urzaiz som formerade anfallet. Med dem spelade Iturriaga, Garmendia och Gabilondo, i mitten, Solabarrieta, Prieto, Sarriegi och Amorebieta sprang sig trött på vänsterkanten, och i mål Lafuente. 
   Totalt var det röda laget bättre, till förtret för vissa i det vita lägret. Eller vad sägs om att Aduriz valde att lämna träningen lite tidigare.

Nu undrar jag hur "el Mister" tänker formera de rodövita lejonen på söndag. Kommer vi att få se Aduriz, Llorente på topp eller Etxeberria och Urzaiz? Hinner Orbaiz att komma i form för söndagens drabbning? Blir det så att Amorebieta får chansen för första gången i år? Det jag däremot vet är att vi tar tre poäng!