Aupanelen är Athleticsidans nya åsiktsmaskin och består av fyra medlemmar i Athletic Fans Suedia. Här nedanför presenterar panelmedlemmarna sig själva och imorgon kommer deras åsikter om de senaste händelserna i och kring Athletic och La Liga.

Panelens medlemmar är:

Jon Magnusson
"Jag är 20 år och arbetar som montör på ett företag som tillverkar olika typer av fläktar. Inte världens roligaste jobb, men en hyfsad lön i alla fall. Förutom att slita på jobbet så sysslar jag mycket med musik, har min egen hemsida www.jormaa.tk där jag har lite egenkomponerad musik upplagd. Annars hänger jag med polarna och på helgerna så blir det oftast några eller många pilsner i goda vänners lag.

Fotbollsintresserad har jag alltid varit, men började intressera mig för spanska ligan för 2-3 år sedan då jag fick tillgång till TV4+. Jag föll direkt för Athletic, då jag gillade deras filosofi med endast baskiska spelare. Häftigt med en klubb som spelar i en av världens bästa ligor utan några riktiga storstjärnor. Och även det faktum att Athletic spelar utan reklam på matchtröjorna gör att dom känns mindre kommersialiserade än andra lag i Europa."

Oskar Ekman
"35 år och fotbollsnörd sedan 30 år. Spelade själv 7 dagar i veckan till dess jag drog sönder mina knän då jag var 22-23 år. Orkade inte jobba mig tillbaks då. Spelade div 3 som högst (laget gick upp i tvåan det år jag skadade mig). Sedan dess har det blivit mer och mer supporter av mig. Finns bara två lag som jag verkligen brinner för och ett är Athletic. Dem har jag följt sedan jag lärde mig läsa. Jag har en stor del av min släkt i, och omkring, Bilbao och jag försöker vara där minst vartannat år."

Peder Westerberg
"Är nyss fyllda 30 år (unga år)! Jobbar inom färg & golvbranchen och bor ihop med min sambo Anna i metropolen Jönköping. Det absolut största intresset är och har alltid varit fotboll och i synnerhet klubbarna Athletic, Sheffield Wednesday och AIK i nämnda rangordning. Min egna fortfarande pågående (njaa) fotbollskarriär har till skillnad från de flesta andra dalat neråt från det att jag fyllde 18 år. Vid 17 års ålder stod jag vid toppen (trodde man inte då) av karriären med smålandslag, div 2-spel och ett ev provspel för Elfsborg i antågande. En kotförskjutning i ryggen på en stenhård grusplan med j-laget satte stopp för det mesta och efter det har man hunnit med de hela seriesystemet nedåt räknat. Några säsonger i div 3, 4, 5 och 6 har det hunnit bli innan man i år hamnade i genom tidernas sämsta div 5 lag (inget nämnt)! Intresset för Athletic väcktes igentligen redan 1994 då en spelare vid namn Andoni Goikoetxea (ganska lik Etxeberria i spelstilen) charmade mig med ett märkligt mål mot Tyskland i gruppspelet. Samma år skrev han på för Athletic och resten är historia! Det seriösa intresset tog dock inte fart förrän spanska ligan började visas på TV4+, innan fick man mest hänga med på Eurogoals."

och Carl Bengtsson
"18 år, från Sthlm. Jag började hålla på Athletic just för att de enbart kör med baskiska spelare. Alltså bara spelare från närområdet, och inte som andra lag som kan ställa upp utan en enda spelare från staden där laget hör hemma.
Andra favortilag är AIK och Inter."