Det blev 3 ändringar jämfört med förra matchen, Laporte tog plats i mittförsvaret medans San Jose ersatte skadade Iturraspe på mitten och unge Aketxe ersatte en blek Ibai Gomez.
Själva matchen är inget att skriva om, ett lag som inte kan skapa något och ett lag som inte är särskilt intresserade av att skapa något ger en ganska bedrövlig matchbild. Närmast mål kom Eraso med ett fint skott som tyvärr gick i stolpen och Inter Baku lyckades faktiskt få in en boll i nät men efter en ganska tydlig offside.

Rent statistiskt ser det ut som Athletic öst på ganska bra men siffrorna ljuger då väldigt få farligheter skapades.
Enda positiva är väl att ingen skadade sig på konstgräset och ett ganska piggt inhopp av unge Sabin Merino.Huvudsaken var ju att gå vidare vilket man ju efter 2-0 hemma också gjorde, igår lottades sedan sista kvalomgången innan gruppspelet och Athletic ställs mot Slovakiska Msk Zilina.

Har egentligen noll koll på motståndarna men de ligger 3a i nyss startade Slovakiska superligan bakom bla Slovan Bratislava och har i tur och ordning slagit ut Glentoran (7-1), Dacia (6-3) och Vorskla (3-3 mål på bortaplan)

Bör bli 2 ganska enkla matcher men man får såklart se upp då dessa lag kan störa framförallt på sin hemmaplan.

Första matchen i Slovakien spelas 20/8 och returen på San Mames 27/8

AUPA!