Juni, juli och augusti har varit fina Fässbergs-månader. Fina framgångar för vår U-trupp i Gothia Cup har skapat mycket och välförtjänt uppmärksamhet runt de lila. U-truppens framgångar med ett fantastiskt fint spel visar att vår utbildningsmodell är riktig. Patrik Gustafsson och hans stab har visat att den som konsekvent genomför vår utbildningsplan når fantastiska resultat. Vi ser också att de övriga Fässbergs-lagen som är metodiska är på rätt väg. Hoppas att detta skall sporra alla Fässbergslag att följa den inslagna vägen. Med ett stort engagemang i rätt riktning kommer vi långt!

Under sommarmånaderna har A-laget också spottat upp sig ordentligt. Tre segrar på sex matcher är ett bra facit. Fortsätter vi så, skall vi väl kunna hamna riktigt bra i tabellen också. Nu mäter inte Dane och hans trupp sina resultat bara på det viset men visst gillar vi att vinna.

På Gamla Ullevi hade massor av Fässbergare slutit upp för att heja fram vår duktiga U-trupp i samband med Gothia Cup-finalen. Nu när flera av U-truppens spelare är med i A-laget hoppas vi att alla och några till kommer till Åbyvallen och hejar fram de lila.

På lördag gäller det att vi är riktigt laddade med ett nytt möte med ett av de lag som kämpar i våra regioner i tabellen. Lilla Torg från Malmö står för motståndet. Senaste mötet slutade med en uddamålsförlust. Men med extra styrka från senaste segermatchen hoppas vi på en trepoängare.

Väl mött på Åbyvallen lördag kl 14.00!