De tre bröderna Elm har inte spelat ihop sedan 2008 - men nu är det dags igen. Viktor Elm bestämde sig för att flytta hem i slutet av februari och övergången blev offentlig strax innan premiäromgången. En rad olika faktorer påverkade hans val - bland annat att Rasmus tagit samma beslut bara ett par månader tidigare.

– Jag fick inte spela så mycket i AZ Alkmaar på slutet, David och Rasmus var här, och så fanns det en längtan från min egen familj att flytta hem.

"Många glöms bort"
Under åren i Holland var han med om att vinna två cuptitlar och vara kapten i både Heerenveen och AZ Alkmaar - lagen han representerade. Trots framgångarna har han ändå levt en ganska anonym tillvaro som utlandsproffs.

– Så är det ofta. Tänk vad lite det skrivs om till exempel Alexander Farnerud som gjort det jäkligt bra utomlands. Det är mycket runt de större ligorna och om Zlatan - sen är det många som glöms bort lite kan jag tycka.
.
Hör hela avnsittet med Viktor Elm HÄR.

*****

Använd hashtagen #allpodd på Twitter eller mejla programledaren Adam Kalin på adam.kalin@svenskelitfotboll.se om du har feedback på programmet.

Avsnittet finns också på iTunes. Lyssna/prenumerera här.
RSS