Hur tror du att guldstriden slutar?

AIK:s Johan Westin
"Det logiska svaret är att Malmö tar det, då de är i ett stabilt förarsäte just nu. Men som sagt - känslan är att det kommer vara en guldfinal på Nya Nationalarenan. Den avgör Martin Mutumba efter att ha fått ett videosamtal i halvtid."

Malmös John Börén
" Helt säkert hamnar seriesegern i Skåne. Egentligen ser jag ingen konkret anledning till varför MFF skulle tappa det, men mycket kan förstås hända under de sista omgångarna. Matchen mot Helsingborg kommer bli otroligt viktig men ändå inte avgörande, precis som 2010. Hjärtat och hjärnan är rätt så överens, Malmö tar det i sista omgången."

Göteborgs Philip Semmler
"Malmö FF känns också riktigt starka och jämna, jag tror stenhårt på dem. IFK Göteborg kan lugnt placera sig på andra plats och AIK samt Helsingborg får kämpa för tredjeplatsen efter flera poängtapp."

Helsingborgs Gustav Lundblad
"Tror att såväl IFK Göteborg som Malmö FF kommer att utmana i det längsta. Men HIF vinner mycket tät slutstrid. Mycket avgörande blir att man lyckas besegra MFF i superderbyt på Olympia den 25 september. Men det vill till att man har ett försprång på åtminstone två poäng inför sista omgången - att vinna borta mot AIK där blir nämligen mycket svårt. Och Ardian Gashi måste vara frisk, annars går det inte."


Vilket lag tror du tar det?
Kommentera om dina känslor om de sista omgångarna.