Himlen är Blås Håkan Ericsson om Halmstad:
 -
 Skulle tro Nikola Djurdjic till Malmö FF - notorisk målskytt som kan göra skillnaden för MFF i Europa och kanske att de trots allt kan vara med och utmana om guldet.

Alltid Blåvitts Philip Semmler om Göteborg:
 - Nikola Ðurdic! Jag var väldigt svag för honom redan i Helsingborg 2010. En målskytt av rang och verkligen en spelare som kan på egen hand hjälpa Malmö få in avgörande mål för CL-spel och guldstrid.
 
Sektion Gs Anton Eriksson om Häcken:
– Det är bara att lyfta på hatten för IFK Göteborgs förmåga att se efter sin trupp och fylla på med spelare så fort man tappar någon. Bästa enskilda värvning är svårt att svara på nu men Nikola Djurdjic i Malmö FF är en otroligt bra värvning. Klass!

Röda Bröder och systrars Erik Ehrnborg om Kalmar:
 - Malmö har och gör de klart bästa värvningarna. Daniel Andersson gör ett kanonjobb med scouter och lyckas hitta klasspelare som går rakt in i elvan och producerar. Så överlägset sköter Malmö värvningarna bäst.

Söderst@dions Jakob Persson och Fredrik Karlsson om Hammarby:
 - Nikola Djurdjic i Malmö. Striker som kan allsvenskan bra och har rutin från bättre ligor. Känner sin gamle tränare Hareide bra och det känns som att de två vet var de har varandra. 
 - Malmö FF. Klubben har förlorat en del spelare men får ändå medge att dom förstärkt laget bäst av samtliga. Dom Serbiska spelarna Vladimir Rodic och Nikola Djurdjic har sett riktigt bra ut. 

Gnagarforums Christoffer Svanemar om AIK:
 - AIK och Malmö. Det saknades en ledare i försvaret. Med Jos Hooiveld har man fått det och dessutom en spelare som vet hur man vinner både matcher och titlar. Malmös lån av Nikola Djurdjic är också vasst. En klasspelare som kan avgöra matcher på egen hand.
 
Vi är Himmelsblå sen 1882:s Mathias Steen om Gefle:
 - Malmö FF i och med värvningen av Nikola Djurdjic. Han har redan hunnit prestera i både CL och AS, och visat att klassen är minst lika bra som under sin senaste allsvenska sejour. Mina bubblare är Niklas Gunnarsson (Elfsborg), Mads Albaeck (IFK Göteborg) och vår egen Kwame Bonsu.

Svartvitts Marcus Avenbrand om Örebros:
 - Malmö FF - Vladimir Rodic. Såg han för första gången på Behrn Arena i sin allsvenska debut tidare i somras och det stod tidigt klart att MFF gjort ett fynd. Har inte haft någon anledning att omvärdera de första intrycken som snarare stärkts ju mer jag sett av honom. 
.

Forum 1981s John Aveskär om Djurgården:
- Karí Arnason, Malmö FF. Det känns som om Malmö har stabiliserats sedan islänningen kom in i försvaret hos skåningarna, och nu är man guldkandidater igen. 

E-zines Gustav Lundblad om Helsingborg:
 - Prica adderar bredd till anfallsuppsättningen, men hittills har för få spelare sålts. HIF behöver sälja spelare för att klara sin budget 2015. Det är inte osannolikt att det krävs att minst tre av de följande fyra spelarna säljs: Emil Krafths kontrakt går ut efter säsongen och han är enligt Gazzetta dello Sport nära Bologna. Pär Hanssons kontrakt går också ut. Han var nära FCK och AEK Aten, men blev inte såld. Robin Simovic, vars kontrakt går ut om ett år, är en annan spelare som HIF skulle behöva sälja. Arnór Smárason sitter på en hög lön och är "transferlistad". De utlånade spelarna får välbehövlig speltid i lägre divisioner.

Guldköpings Elvedin Basic om Norrköping:
 - Nikola Djurdjic Malmö FF. Kom väldigt snabbt till Malmö och började producera direkt. Less talk more goals kan man sammanfatta värvningen för di blå. En anfallare som lovar poäng tillsammans med Rosenberg. Profilen på spelaren passar perfekt in på klubben Malmö. Karaktären är spännande och kostnaden för lånet var nog relativt billigt sett till vad han kommer att producera. 

Kopparslagarnas Almer Ljutika om Åtvidaberg:
 - Malmö FF med tanke på vilka klassspelare som har kommit in, plus att än så länge har man inte tappat speciellt mycket. 

Ålgårdsläktarens Joachim Johansson om Elfsborg:
 - Svårt att säga. Egentligen kanske Vladimir Rodic i Malmö FF, ett av alla nyförvärv till MFF i år som fått en bra start. Dock kan Imad Khalili bli otroligt viktig för Hammarby, en spelare som kan vara tungan på vågen att hänga kvar i Allsvenskan eller få en tuff höst. Helgarderar och säger även Rasmus Elm efter sin återkomst, den absolut bästa värvningen sett till meritlistan. 

Himmelrikets Ulf Nilsson om Malmö:
 - Jag tror att vi kan ha gjort det i Nikola Djurdjic. Enormt hög kvalitet i Helsingborg och utifrån det han visat nu är han inte sämre nu.
 - Jokrar är Bajens Khalili och Blåvitts Albäck.

Norrlandsfönstrets Fredrik Norström om Sundsvall:
 -Hasani kan komma att bli väldigt värdefull för Giffarna men en kanske än hetare aspirant är Hammarbys målvaktsförvärv Ögmundur Kristinsson som varit lysande när jag sett han spela. Malmö FF har några riktigt starka förvärv som kommer göra mycket nytta men kanske ingen enskild värvning som kommer bli direkt utslagsgivande.Vem är bästa värvningen?

Kommentera - Men tänk på tonen.