Hej Marcus Avenbrand. Om det är någon man ska fråga hur läget i ÖSK-land är så är det nog du. Kan du inte berätta lite hur det känns för dig så här ett par månader innan seriestart. Hur har Silly Season hittils varit?
- Det har känts rätt bra med ett undantag. Det undantaget är Patrik Anttonen som klubben valde att inte förlänga med och som gick till Degerfors.
Men i övrigt har spelare som klubben inte tror på (Grahn, Alimi, Lushtaku, Sigurbjörnsson, Haddad, Rama m.fl) fått lämna medan man tagit det relativt lugnt på värvarfronten och i första hand siktat på att förstärka ledarstaben.
 
Vilka spelare har ni värvat?
- Alhassan Kamara (anfallare, AIK) Tobias Nilsson (mf, Åtvidabergs FF), Oscar Jansson (mv, Shamrock Rovers), Christer Lipovac (mf, Karlslunds IF)

Vilka spelare har lämnat?
- Valdet Rama (Valladolid), Tobias Grahn, (klubb ej klar), Armend Alimi (Famagusta), Eider Sigurbjörnsson (IB Vestmannaeyja), Andreas Haddad (Brommapojkarna), Patrik Anttonen (Degerfors), Tomer Chencinski (Maccabi Tel Aviv).

Vad tycker du behöver hända i er klubb?
- Tycker klubben jobbar på ett väldigt bra sätt när man tycks sikta på att bygga ett starkt LAG inför denna säsong. Stommen finns redan i och med spelare som Berisha,  Wikström och Hasani. Förhoppningsvis kan man förstärka lite ytterligare och ta in en målvakt och en försvarare till innan fönstret stänger.

 Vad tror du kommer hända för er del fram till fönstret stänger framåt våren?
- Klubben kommer att fortsätta att försöka bli av med en del spelare (Bamberg, Sandqvist, Abdulahi) och man måste se till att stärka upp defensiven med ett par namn. Men generellt tror jag att man är rätt nöjda och truppen känns tämligen slagkraftig. Långsiktighet, trots att bara Kamara lånas in, tycks vara ett nyckelord och det känns oerhört bra.

Stort tack för att du tog dig tiden att svara på frågorna! Ser fram emot att läsa mer av ÖSK-redaktionens bevakning av ert lag. Ni gör ett bra jobb!