Hur har er Silly Season varit så långt? Vilka har anlänt och försvunnit?
Vi har lånat ut Piotr Johansson (Östersund) och Felipe Carvalho (Falkenberg) i hopp om att de ska få mer speltid. Samtidigt har vi sålt en underpresterande Vladimir Rodic till Karabükspor. Det tyngsta tappet är antagligen Guillermo Molins, vars kontrakt gick ut. Han flyttade sedermera till någon kass klubb i Kina. Behrang Safari blev klar för MFF redan i vintras men han anslöt till truppen i början av juli. Den storvuxna anfallaren Alexander Jeremejeff värvades från Häcken tidigare i veckan. Han kan säkert bli ett intressant alternativ bakom Rosenberg och Kjartansson.

Vilka spelare kan tänkas lämna mer?
Vi har fortfarande väldigt många centrala mittfältare. Lewicki eller Adu bör röra på sig inom kort, annars finns det inte mycket speltid kvar att dela på. Det ryktas alltid en hel del om Jo Inge Berget och Kjartansson, men jag tror att de blir kvar.

Vad är ni på jakt efter?
Jag skulle vilja se att vi plockar in en riktigt kvick ytter som kan komma in och skapa oreda när spelet låser sig. I dagsläget är det nog MFF:s största svaghet, just bristen på fart. Varken Allan Kuhn eller Daniel Andersson har sagt att vi letar efter något särskilt. Bristen på Europaspel gör att vi kan lägga allt krut på Allsvenskan och trimma truppen.

Om ni får välja fritt bland de andra allsvenska spelarna. Vem skulle ni värva och varför?
Jesper Karlsson från Falkenberg. Det är en ung kille, men han har redan visat upp väldigt fina kunskaper, i ett svagt lag. Han är ytterst snabb, irrationell och finurlig.