- Beskriv er Silly Season hittills med några meningar.
Tre nyckelspelare i form av Andreas Eriksson (BP:s bästa spelare 2012), Maurucio Albornoz och Pontus Segerström har förlängt sina kontrakt med två år. Tränare Roberth Björknesjö har gjort detsamma och Bojan Djordjic har skrivit på för ett år till.
Fem spelare, varav tre av dessa var nyckelspelare (Piñones-Arce, Augustinsson och Bahoui) har lämnat klubben. Piñones-Arce och Bahoui har ersatts med bättre och dessutom yngre (nåja, ett år..) spelare i form av Haddad och Bärkroth. Dessutom har Gabriel Özkan kommit tillbaka till BP efter sex år i AIK, och backen Fredric Jonson värvats från GIF Sundsvall. De tre förstnämnda har haft problem med skador genom åren och är således stora chansningar. Men vi hoppas att lugnet på Grimsta kan få dem skadefria. Bärkroth och Özkan har varit i BP i tidigare och vet hur det fungerar.
Kommer det in en vänsterback av hyfsad klass är jag riktigt nöjd!

- Vilka spelare har ni värvat?
Andreas Haddad (ÖSK), Nicklas Bärkroth (IFK Göteborg), Gabriel Özkan (AIK) och Fredric Jonson (GIF Sundsvall).

- Vilka spelare har lämnat?
Pablo Piñones-Arce, Nabil Bahoui, Nicklas Carlsson, Ludwig Augustinsson, Aziz Corr-Nyang.

- Vad tycker du behöver hända i er klubb?
Jag tycker att en vänsterback och en till innermittfältare skulle vara väldigt bra för BP. Vänsterback är prio ett, eftersom att det i nuläget saknas en naturlig vänsterback av allsvensk klass. Innermittfältare är absolut inte akut, men jag är tveksam till att de nuvarande håller om man ska föra matcherna. Gabriel Petrovic, som är en startspelare, är skadebenägen. Bakom honom finns dock bl.a. Joakim Lindner och Bojan Djordjic. Lindner kan få sitt stora genombrott i år och Bojan får sin första försäsong sedan 2010.

- Vad tror du kommer hända för er del fram till fönstret stänger framåt våren?
En vänsterback kommer värvas enligt tränare Björknesjö. Jag har ingen koll alls på tänkbara alternativ, min enda önskning är att det inte blir Logi Valgardsson från IFK Göteborg.