/fotboll/osk/forum/995.aspx/fotboll/osk/forum/995.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Elfsborg Gammelguliganen
2015-08-02 20:07
Ni kan ju alltid se fram mot 21/9. Då får ni väl 3p som vanligt.
Örebro Elliot2007(Bygg in hörnen på Behrn Arena!)
2015-08-02 20:06
Asbjörn! Jag älskar klubben ÖSK! Inte enskilda tränare eller spelare som ständigt kommer och går. Jag har varit en hängiven supporter i över 40 år och suttit på läktaren oavsett vilken division vi spelat i. Och ja, det ger mig rätt att kritisera en tränare som inte lyckas få in sin spelidé i spelarna!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Nikkiz
2015-08-02 20:05
En skada kan förstöra en hel karriär så ! Men bara kolla på anfallet osv pode Nordmark Eriksson med fler alla ratade av andra klubbar ...
Postat via SvenskaFans-appen
Djurgården Afterlife
2015-08-02 20:00
Nikkiz, Broberg platsade i DIF. Dock var han skadebenägen och har varit drabbad av skador under en längre tid. Hade han varit fullt frisk hade han sannolikt fått spela mer. Under hans skadeperiod har dock andra spelare visat sig lika bra och fått speltid. Broberg håller allsvensk klass.
Örebro Nikkiz
2015-08-02 19:57
Så går de när man har ett lag av spelare av dem som inte platsar i andra allsvenska lag :)
Postat via SvenskaFans-appen
Benny Böckling
2015-08-02 19:54
Hade inte möjlighet att se kvällens match. Det var synd.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Valderinho
2015-08-02 19:44
Nu knyter vi näven och ser till och stöttar laget ännu mer nästa match. Tror denna förlust var nyttig. Hellre att motorn går sönder helt och att man kan laga den till stora delar, än att motorn krånglar, men man kör på så länge det går. Sen kanske hela bilen är sönder. Istället så kan vi laga motorn nu och gå stärkta ur detta. Men då måste alla hjälpa till.

För vad hjälper det om en buss går sönder i en brant backe och några skiter i och hjälpa till och tar en taxi istället. Om alla hjälper till så hade ni sluppit och betala för taxin och så hade bussen gått att få igång på krönet och alla hade varit trötta, men väldigt glada. Precis så är det just nu, hur svårt det än känns just nu så går alla hinder och käppar i hjulet att lösa, bara man försöker och vill. Ni som ska slänga ert säsongskort är inte ett dugg mycket bättre än laget idag!
Djurgården Afterlife
2015-08-02 19:33
Måste credda Axén för hur han hanterade er förlust i kväll i intervjun efteråt. Respekt. Många tränare hade nog börjat kritisera enskilda spelare eller lagdelar, men sådant ger oftast inga resultat direkt efteråt. Kritik tar man internt. Externt backar man alla spelare, alltid, oavsett.
Örebro Valderinho
2015-08-02 19:33
Det vi prestera nu och det som hände förra hösten, var nog det värsta som kunde hända. Sobra bort, och "Crespo" långtidsskadad (igen). Sen har övriga lag tittat på hur bra det gick för oss när vi spelade som bäst. Nu underskattar inget lag oss när dom möter oss. Så vi kan nästintill aldrig slå ur underläge och överraska. Alla lag vet i år att vi var bra på omställning, Det enda vi var bra på egentligen. OCH sen Pode, Crespo och Sobra som gjorde poäng och mål varje match. Nu har vi knappt ens en tillstymmelse till något omställningspel, utan det ska krånglas och tråcklas ände framtill vi slår bort den sista och avgörande passningen.

Alla spelare måste rannsaka sig själva och fundera på vad sjutton dom sysslar med. Det här är ingen social verksamhet det är produkt och tid som jag betalar för. Får jag då se mitt lag spela skitfotboll, då kan jag lägga min tid på annat vettigt istället, hur krasst det än låter så är jag ingen medgångsupporter, utan har sett varje match. Och alla ni andra är också tappra supportrar, som förväntar sig att spelarna i alla fall kämpar. Just nu tänker spelarna hur kul det var när vi spelade så bra i höstas. Jag tror inte spelarna har tappat så mycket fotbollkunnande sen dess, utan det är som jag tror en kollektiv kollaps och bristande självförtroende. En för alla, alla för en!
Örebro Asbjörn#10
2015-08-02 19:28
Nu handlar det fan om att bryta ihop och komma tillbaka! Både för laget och för oss supportrar. Det är tungt nu men vad fan, vi får väl gå i bräschen och visa spelarna hjärta och en jävla positiv inställning nu! Eloge till de som var på plats idag och fortsatte sjunga under andra halvlek.

De "supportrar" som pratar om att riva årskort och liknande är förmodligen samma människor som skulle lämna sin partner om denna drabbades av en svår sjukdom. Stå upp för det ni älskar istället för att vika ner er i motgång för i helvete!

Peking kommer garanterat komma med massiv uppslutning nästa vecka, det ska tamejfan vi också göra! Alla till Behrn, nu vänder vi den här skiten!
Örebro Vinnartradition
2015-08-02 19:26
@Grohl:


Bra inlägg!
Örebro Bäst när det gäller
2015-08-02 19:22
Faktum är att Nordin måste rannsaka sig själv. Vad är det för skitsnack han står och drar i paus? RÅP har inte en passningsfot värd guld men oj oj oj vad han saknas idag.

ÖSK kan vinna matcher med en intakt centrallinje; Jansson/Rinne - Moberg - RÅP - Crespo. Men när den hackar/inte finns så ser det så här illa ut.

Så då går vi alltså ut och kör över "mittenlaget" IFK Norrköping. Vinst hemma inför 4654 åskådare. Ses då!
Örebro Miroslav kuba
2015-08-02 19:22
Kanske är det exakt detta laget behöver en riktig 6-0 käftsmäll istället för knappa 0-1 förluster och turliga oavgjorda matcher . klart det inte är kört ännu det kommer matcher som är betydligt lättare en denna framöver . Kan också ge en falsk trygghet till dom andra lagen som kanske undersattar ÖSK efter detta. Innan dagens match har det ju låtit typ såhär från andra suportrar om ÖSK : Ni är för bra för att åka ur det löser sig nu tror jag dom ändrar sig och säger ÖSK ÅKER UR !!!
Örebro Grohl
2015-08-02 19:21
Det är inte mot blåvitt borta vi ska ta poäng.

Jag tror på riktigt att detta var bra för oss, antingen så accepterar vi att vi är så här dåliga och ger upp säsongen här och nu - eller så tar sig alla i kragen och visar att vi hör hemma i Allsvenskan, se det som en jävligt jobbig väckarklocka.

Nu har vi tre enormt viktiga matcher framför oss, denna match kan mycket väl ge spelarna den reality-check de behöver för att ta de poäng som krävs framöver.

Eller så går allt åt helvete, men då har vi inget i allsvenskan att göra ändå.
Matchpuls Fotboll Sami Hyypiä
2015-08-02 19:20
@Minatankar:
Eller så är det vi som ser spelarinsatser OBJEKTIVT, medans du favoriserar? Nordin är totalt kass, bolltapp efter bolltapp, småjogg efter småjogg där alla andra spelare får täcka upp för att Nordin inte orkar eller vill springa och kämpa för alla andra i laget.
Örebro Pedretti
2015-08-02 19:20
Är det här den största förlusten för ÖSK på 2000-talet?
Örebro Pellan
2015-08-02 19:18
Dagens spelartrupp bör gå till Arbetsförmedlingen inom en snar framtid och söka ett annat jobb. Fotboll är definitivt inte deras grej. Det är rent ut sagt patetiskt att följa ÖSK nu för tiden. Säsongskortet hamnar i soptunnan ikväll. Jag önskar soporna lycka till i Superettan nästa säsong.
Örebro Lord Pode
2015-08-02 19:18
Det går bra nu grabbar.
Örebro Fy bubblan
2015-08-02 19:16
Haginge, Moberg, Wiktrorsson och Gerzic sämst.
Örebro Sörby
2015-08-02 19:16
Minatankar. Vakna!
Nordin är ingen BRA spelare.
Örebro ÖSK-Boldt
2015-08-02 19:15
Och inte är det väl Axen som skriver kontrakt heller!?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Valderinho
2015-08-02 19:14
Hur många gånger ska Gerzic vända på röven och sen bli av med den och sen förvänta sig att få frispark. Nu måste du fatta att du KANSKE får frispark i hälften av gångerna. Dom andra hälften bli det alltid en målchans..
När ska du inse Gerzic att du inte är Xavi eller Iniesta.

Alla som ville ha in Wiktorsson märker ganska snabbt att han inte är ett dugg mycket bättre. Varje gång det kommer ett skott, viker han bort kroppen. Så mycket står DU upp för klubbmärket. Vad hände med Stolthet hjärta och passion. Knappt en spelare idag får godkänt. Fy fan så uselt. Tycker synd om er som har åkt ner för att stötta det här laget..
Örebro Minatankar
2015-08-02 19:13
@Sami Hyypiä:


Du vet inte vad du pratar om. Det är just sådana där falska siffror som får supportrar att bli förbannade. Nordin har tagits hit därför att flera i klubben tror han kan tillföra något under flera år. Och han har i princip halverat sin lön.

Nordin ska rättmätigt kritiseras igen för en dålig insats. Men rena lögner tycker jag är riktigt illa. Antagligen är det bara avundsjuka som skriver så.
Örebro Sörby
2015-08-02 19:12
Jag ger inte upp s säsongen, men det verkar som att laget gjort det.
Fansens ambitioner och lagets dito verkar inte vara samma.
Örebro Sunnanlid (2013)
2015-08-02 19:11
Haha, nu bytte han ut Nordin iallafall. Mot.......Logi! Nu vänder det!
Örebro Sparkabolleninimål
2015-08-02 19:10
Moberg igen?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK-Boldt
2015-08-02 19:09
Oavsett så måste vi ju kunna skärpa till oss o grisa oss kvar. Så jäkla omöjligt är det ju inte. Dom lagen runt oss är inte mycket bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Matchpuls Fotboll Sami Hyypiä
2015-08-02 19:08
@Hahne:


Vi håller alla med dig, men Axen byter aldrig Nordin, trots detta tyvärr.

Normalt fall brukar 32-åringar får 1-årskontrakt. Axén som är bästa vän med Nordin gav han ett 4(!) års kontrakt - riktigt svagt av Axen och jävigt.

Detta var inte för klubbens bästa, utan var för Nordins bästa. Väldigt dåligt gjort av Axen. Ingen spelare är större än klubben.

Nu kan Nordin kräva ut pengar om ÖSK skulle vilja bryta kontraktet, rätt saftigt kontrakt med lite över 100 000 per månad, vilket han inte är närheten av värd.

Otroligt tråkigt att se Nordin springa runt och kränga 100 000 kronor och inte kämpar utan bara går runt o joggar på planen.

Örebro Sparkabolleninimål
2015-08-02 19:07
[QUOTE=Asbjörn#10]Tyckte det såg ut som domaren varnade Moberg där också. I sånt fall är han avstängd mot Peking. Eidur-Wiktorsson känns ju inte som ett mittbackspar man vill ställa upp med i den matchen direkt. [/QUOTE] Moberg varnad enligt forza-appen
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Pedretti
2015-08-02 19:07
När man tittar på tabellen så ska väl matchen vara rätt ensidig men man förväntar ju sig att klubben ska stå upp och kämpa men det är bara att ge en eloge till Göteborg som spelar på en annan nivå idag. De spelar som ett topplag och ÖSK spelar(tyvärr) som ett bottenlag.
Annons: