/fotboll/osk/forum/9938.aspx/fotboll/osk/forum/9938.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Pelle2-Avgå Walker.nu.omg
2005-10-17 19:29
Saywee

Du fattade tydligen inte, skrivs den i jag form så bör ju också vederbörande kunna stå för vad han tycker och skriva under med sitt namn.

Och inte som nu få det att framstå som att det är redaktionen som har skrivit den.


: FÖRÖVRIGT SÅ PLATSAR GURRA FORTFARANDE I ÖSK :Örebro D. McGrain
2005-10-17 19:24
Herregud vilken storm det blåser kring Walker! Jag anser fortfarande att missa kval/uppflyttning med nuvarande trupp (inkl.skador) är ett fiasko - och tränaren är ytterst ansvarig. Även värvningarna av Walter, Munster, Kyosev (om han varit bra nog hade han fått ett nytt kontrakt efter skadan)och Carreno har varit misslyckade - tränaren är ytterst ansvarig. Spelet har varit undermåligt stora delar av säsongen - tränaren är ytterst ansvarig. Att t.ex. Kjäll, FreSam m.fl. saknar bollkänsla och inte kan spela fotboll kan inte enbart härledas till Walker men: Varför är de i startelvan? Att Costa rör sig som statyerna på Påskön och aldrig gör mål men ändå spelar trots att Tahiri är snabbare OCH gör mål - tränaren är ytterst ansvarig.

Om stämningen är dålig eller alla trivs är totalt ointressant så länge de VINNER. Om Tahiri drar fötterna efter sig på träningarna skiter jag i så länge han gör MÅL på matcherna. Ska vi spela med spelare som presterar och trivs på träningarna men aldrig klarar något när det gäller?
Det är helt OK om man tror att Walker ändå är rätt man för jobbet - men det finns inget försvar för det han presterat denna säsong! Så sluta hacka på de som "gnäller" utan istället tala om vad Walker har gjort som varit lyckat och bra denna säsong!?
AIK Saywee
2005-10-17 19:23
Eken//
Håller verkligen med, därför kritiserar jag främst spelarna, det är min tankefrihet och det jag sett och hört som gör att jag känner så ...
Örebro Eken
2005-10-17 19:16
Bara för att hylla den fri tanken:
Jag tycker man ska får kritisera Walker (och Hammar också) !!!! Precis som vi gör med spelarna och domarna utan att SVARTVITT går i taket.
Blir jag avstängd nu ???
AIK Saywee
2005-10-17 19:04
Pelle2//
Hade det varit bättre att skriva den i viform eller duform :-) ?
Örebro Pelle2-Avgå Walker.nu.omg
2005-10-17 18:56
Konstigt att skriva en krönika i Jag form och sedan skriva under den med Svartvitt.

DaSa

Och jag kommer alldrig att ta dig seriöst för att du är den du är.
Låter lika idiotiskt som ditt inlägg.


: FÖRÖVRIGT SÅ PLATSAR GURRA FORTFARANDE I ÖSK :
AIK Saywee
2005-10-17 18:28
Härlig krönika, helt rätt!!

*Korpen*//
Är inte spelarna motiverade av egen kraft, bör de avstå från att spela ...

... jag kräver mer av de svartvita eleganterna, det är ju trots allt elitfotboll det handlar om, eller?
Örebro DaSa
2005-10-17 18:18
Tror att Prahl skulle kunnat gjort underverk med ÖSK, men han kostar nog som tre Walker.

Tror att nästa säsong kan bli lyckad än vi gör oss av med en del spelare (förutsatt att det är rätt spelare som lämnar oss)

Pelle2// Kommer aldrig ta dig seriöst innan du slutar skriva att Gurra platsar i ÖSK. Det gör han inte!:)
Örebro hasse boll
2005-10-17 17:11
Så här har lagen tagit poäng efter midsommar:

Öster 36
AIK 35
ÖSK 34
Norrk 26
Mjällby 26
LIF 25
GAIS 24
FFF 23
BP 23
Väsby 22
DIF 20
Boden 20
VF 18
ÅFF 18
VSK 16
TFF 14

Lite sämre än AIK och Öster men mycket bättre än alla lag som blir kvar i Superettan.
SvenskaFans Per H
2005-10-17 17:04
Någon här inne som vet nåt ställe i Örebro som ska visa Allsvenskan ikväll? Kellys har ju stängt och Pitchers har tydligen fel på boxarna. Tacksam för snabbt svar!
Örebro *Korpen*
2005-10-17 16:42
Fan, om Norrköping har en chans att få nån av de tränarna, visst fan borde ÖSK få någe bättre!

Jag tycker inte att Walker gjort bort sig helt, men visst fan är det han som måste kunna motivera spelarna?
Örebro Kenneth-Inte 2år te me W!
2005-10-17 16:22
Hade det bara varit en eller två matcher som spelarna "slappat" så kunde jag varit mer förstående med Walker men när det gång på gång underpresteras anser jag att man skall kunna kräva mer av en tränare.

Det ansvaret har han och klarar han inte av det skall han byta yrke...
AIK Saywee
2005-10-17 16:07
Kribba//
Största delen av skulden får faktiskt spelarna ta, för jag har väl aldrig sett så många matcher där flera spelare uppträtt så slappt (och då har jag sett elitfotboll sedan 60-talet). Tror fortfarande inte att Walker vid dessa tillfällen sagt åt dem att "gå in å slappa lite"

Lägg därtill att en av Superettans bästa spelare, Lars Larsen, inte kunde spela många matcher och att Jon Lundblad bara deltog en "halv serie".

Örebro Grille
2005-10-17 15:59
Känns som att den nya målsättningen är rimlig med tanke på de radande ekonomiska förutsättningarna. Tycker i alla fall att det är ett praktfiasko att vi inte lyckas gå upp redan i år.
Jag har inte sett alltför många matcher i år och lämnar därför letandet efter syndabockar till andra bättre lämpade.
Men i alltför många matcher har vi tappat poäng i slutet eller förlorat mot lag som vi borde slagit.
Poängförlusten borta mot Västerås i våras svider fortfarande, sista jävla sparken i matchen. Fotbollen är grym som det heter, seger då hade gett två poäng till och drömmen om kval hade alltjämt varit vid liv.
Örebro Kronblom
2005-10-17 15:45
Farsen fortsätter//
framförallt Stellan bör riktas energi på,får han en förfrågan från ÖSK så hakar han nog på.
Han går förmodligen inte in i startelvan direkt men på bänken till att börja med och sen så kan han utveckla sig till SE-klass!
Örebro MAD FOR IT!
2005-10-17 15:03
:)
AIK kribba
2005-10-17 14:41
Det är klart att det är en stor flopp att som storfavorit i se med stora delar av laget kvar från ett lag som inte av egen maskin ramlade ut allsvenskan, att då inte klara att gå upp. Allt annat är självbedrägeri. Lite större krav måste man ha på sig själva även om serien varit tuff och jämn.

Om ni inte ställer högre krav än så, var ska ni hamna nästa år? Det är väl sällan något lag har varit så stor favorit som ni var i år, inte minst efter era träningsmatcher innan serien. Ösk föll igenom totalt och var aldrig med i matchen om allsvensk direktplats. Tveksamt då att låta en tränare få vara kvar om det inte är exeptionella skäl till att ha han kvar. Kontinuitet får ju inte vara ett självändamål.
Örebro ÖSK tattoo
2005-10-17 14:38
Det är nog dags för drastiska förändringar.. bort med Larsen, Nobbe Och antonnen, låt mirza blomma ut till den klass spelere han egentligen är, spela in reed nävfer på vänsterkanten och spela in riddez på högerbacken, låt lillwalker ta den främre positionen på mittfältet. jon och tahiri på topp
Haginge och frippe som mittbackar, Låt angel spela på högerkanten och skicka både samuelsson och kjäll till forward eller nåt.
Örebro Farsen fortsätter
2005-10-17 13:50
Kronblom// Tycker inte att Aldemir var speciellt bra den match jag såg med forward i alla fall.. På nåt sätt lik Herish. Ganska liten han också. Om man ska blicka framåt skulle nog Stellan eller Calle Olsson(Karslund) vara några namn.

Tycker man ska bygga nåt runt Lundblad som har växt till den måltjuv som vi saknat på några år. Frågan är bara vad det är för typ av spelare han skulle behöva bredvid sig. En snabb teknisk? Isåfall har vi ju Emra. Tror de två skulle funka bra ihop.
Örebro *Korpen*
2005-10-17 13:45
Varför vill alla ha bort Kuhi egentligen? Han hade ju inte de bästa förutsättningarna direkt...
Örebro Pelle2-Avgå Walker.nu.omg
2005-10-17 12:16
joth

Det där tar jag närapå som en komplimang:-)

: Förövrigt så platsar Gurra fortfarande i ÖSK :
Örebro Kronblom
2005-10-17 11:58
dags att börja blicka mot nästa säsong och det behövs komma in ngra nya spelare:
*Målvaktssidan förblir oförändrad.
*På backsidan tycker jag de flesta bör stanna,bara Axel tycker jag ska ersättas för jag tycker inte att han håller.En som jag skulle vilja se på högerbacken är Frölundas Arnildo spencer,en spelare som jag velat haft till klubben i flera år.
*På mittfältet har redan Kyosev lämnat och jag tycker man ska göra sig av med Klingen oxå som inte har övertygat.Närmast tänker man på Arash Bajat(Frölunda)och Tommy Thelin(Åtvidaberg).Väsbys Mahmood Hejazi är oxå ett alternativ.
*Och i anfallet försvinner Munster och ärligt talat vill jag inte ha tebaks Herrish heller,han har väl knappast varit ngn frälsare för Boden,va?
Fick man bestämma skulle Wilton Figueredo(Gais)eller Bruno santos ersätta men båda försvinner nog till allsvenska klubbar,förresten har nog ÖSK knappast råd med ngn av dem.Satsa istället på antingen Olof Guterstam(BP)eller Stefan Rodevåg(Falkenberg),framförallt Rodevåg som är väldigt bra i boxen.I de lokala serierna är det framförallt två namn som haft mest rubriker i år och det är väl Stellan Carlsson(Rynninge)och Michele Aldemir(BKF),kanske ngn av de kan tillföra ngt eller kanske Pavicevic från ÖSK U.
va säger ni??
Örebro Kenneth-Inte 2år te me W!
2005-10-17 11:50
Ja där ser man vad smaken är olika.´:-)
Av alla mina ÖSK,s matchtröjor jag har så tycker jag den svarta cuptröjan och den röda reservtröjan är snyggast...

En sak undrar jag över varför det sägs svartvitt när man som regel alltid säger färgen på tröjan först vilket då borde vara vitsvart.

Nu måste jag tyvärr lämna er för min dagliga promenad så jag säger på återseende i debatteringen. :-)
Örebro Klas ÖSK
2005-10-17 11:47
Kenneth//

Jag tycker de röda tröjorna var gräsliga. Vita och svarta ställ känns rätt givna och behövs ett tredjeställ ser jag hellre lekfullt orange än att vi ska klä våra killar i rött.
Jag är hellre död än vit och röd. :-)
Örebro Kronblom
2005-10-17 11:44
säsongen blev inte riktigt som man trodde ivåras och tabellen visar ju annat.Så här tippade jag i våras innan premiären:
1.ÖSK(hehe)
2.AIK
3.öster
4.väsby
5.Norrköping
6.Gais
7.Degerfors
8.Trelleborg
9.Mjällby
10.Åtvidaberg
11.Frölunda
12.västerås
13.Brommapojkarna
14.Ljungskile
15.Boden
16.Falkenberg
...och så här ser verkligenheten ut (i nuläget):
1.AIK
2.öster
3.Gais
4.Ljungskile
5.ÖSK
6.Brommapojkarna
7.Norrköping
8.väsby
9.Falkenberg
10.Åtvidaberg
11.Trelleborg
12.Degerfors
13.Mjällby
14.Boden
15.västerås
16.Frölunda
Puhh...
Örebro joth
2005-10-17 11:43
Kenneth//Jag förstod vad du menade... ville bara hålla liv i debatten... :-)
Örebro Kenneth-Inte 2år te me W!
2005-10-17 11:41
Var inte röda tröjor en vinnarfärg?
Örebro Klas ÖSK
2005-10-17 11:37
Kenneth//
Mycket grått blir det ja. Kanske dags att ha grått och rött som färger istället.
Örebro Klas ÖSK
2005-10-17 11:36
joth//

Jo du har en poäng. Det håller liv i forumet.
Örebro Kenneth-Inte 2år te me W!
2005-10-17 11:34
joth//
Visst har du rätt i det men det var inte riktigt det jag avsåg utan mer att vi misslyckats med målsättningen oavsett antal poäng. :-)

Klas ÖSK//
Näe, mer åt det gråa :-)
Annons: