/fotboll/osk/forum/9475.aspx/fotboll/osk/forum/9475.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Dags att avgå Lagrell?
2006-08-26 21:59
Hur många av spelarna har heltidskontrakt? hur många jobbar vid sidan av fotbollen? Kan ju vara något sådant också som gör så att man inte reser ner förrän under matchdagen?

Men jag gillar det inte! Spelar ingen roll ifall ÖSK vinner, kommer ändå inte gilla planeringen...
Örebro Mittåt
2006-08-26 21:56
ÖSK tattoo// Nej, det tror jag inte. Men däremot är ju inte inre mittfältare för tillfället någon bristvara hos ÖSK. Vi har ju även Mirza och Sebastian som kanske borde spela där om vi hade haft några anfallare.

Så det är nog inte det första området man försöker förstärka. Och definitivt inte så här mitt i säsongen. Nu är det anfallare/målgörare som klubben söker.

Däremot tror jag kanske att det kan finnas kvar folk inom organisationen, som är tveksamma med tanke på de problem man lär ha haft med honom då han spelade med klubben.
Örebro MAD FOR IT!
2006-08-26 21:55
vi sitter här och dricker, oväntat besök, bosnier sitter här med oss, förbannad gott med slivovica! han tycker ösk är fett, united oxo! mkt bra kille, walker smsar som fan, han vill gå vidare till röda stjärnan, oj.. nu e herish här, peace!
Örebro Per Persson
2006-08-26 21:54
Red Farmer (Röd bonde)//

Efter all skit er Emdermalm spridit på vår GB så läser jag inte särskilt noga det som kommer ifrån er. Men ändå svarade jag sanningsenligt på din fråga. Nordin skulle gå rakt in i startelvan på ert mittfält.
Örebro MAD FOR IT!
2006-08-26 21:53
förihelvete!
Örebro Mittåt
2006-08-26 21:51
Jag tror att många överdriver problemen med bussresan till Falkenberg. Även om jag själv också tycker att det låter lite märkligt.

Men ÖSK har trots allt under många, många år åkt land och rike runt med sin trupp för att spela fotboll. Man bör inom organisationen ha en rätt bra uppfattning om vad spelarna klarar och när restiden på matchdagen blir alltför lång.
Örebro ÖSK tattoo
2006-08-26 21:51
Mittåt//
Du tror inte att walker anser larsens plats är vikt för kevin om 2 år och därför kanske inte tar in nordin..
Såg han på den tiden han var i ösk, grym talang, tekniskt, speluppfattning, och han kan väl inte gärna blivit sämre på dom åren han lirat i rynninge
Örebro Per Persson
2006-08-26 21:49
rirobban//

Mitt inlägg angående politiken var ett skämt, lovar, skall inte göra om det. Trodde alla skulle ta det som ett skämt.
Örebro Mittåt
2006-08-26 21:47
Red Farmer// Det är på det hela taget rätt märkligt att Rynninge nu gör så mycket reklam för Nordin. Normalt försöker ju en klubb, som är inblandad i toppstriden i en division, att göra allt för att få behålla sin absolut bästa spelare säsongen ut.

Det kan vara så, att Rynninge är i akut behov av pengar och att man därför försöker få honom såld nu. Deras ekonomi har varit ansträngd i flera år.

Det kan också vara så, att Nordins kontrakt går ut i höst och att detta är sista chansen för RIK att få med en slant på en övergång. Om det är på detta vis vet jag iofs. ingenting om. Men det skulle förklara varför de går ut och marknadsför honom så hårt just nu när det verkar som om det inte blir något av med en övergång till VSK.

Jag skulle säkert tro, att ÖSK kommer att låta honom provspela -träna efter säsongen. Han har gjort en verkligt bra säsong i div 2. Jag tror inte att ÖSK har något intresse av att ta honom nu. Den offensiva och kreativa rollen på mittfältet fyller Larsen och honom lär han inte ta platsen ifrån.
Örebro Per Persson
2006-08-26 21:46
Helt otroligt, åka buss till Falkenberg och spela match samma dag. Själva var vi fyra killar som funderade på att bila fram o tillbaks över dan. Men vi kom fram till att det är för långt (utan att spela match). Hur tusan kan man riskera att snåla bort en AS-plats. Nu får vi vara glada om vi får en pinne, hoppas jag har fel. Det blir väl buss samma dag även till Trelleborg och även "spyvägen" till Ljungskile. Inte så bra att gå ut och lira med åksjukepiller i kroppen.
Örebro Dags att avgå Lagrell?
2006-08-26 21:41
Gillar inte att man utnyttjar fotboll eller övrig idrott inom politiken för att fiska röster...
Örebro rirobban
2006-08-26 21:39
Ämne: Mittåt//

Jo, men ....
Faktiskt så är Mirzas pappa inblandad i politiken... antagligen då som Socialdemokrat. Men politik och fotboll ska ju inte gå inom samma område... därför bryr jag mig inte om hur många mål Larsen än gör! Kommer ändå rösta på det jag alltid vetat att jag ska rösta på....
Örebro Dags att avgå Lagrell?
2006-08-26 21:37
E-A//

Som medlem kan man ju ta det över ÖSK:s hemsidan som folk inte använder tillräckligt mycket! Bättre marknadsföring på hemsidan skulle bara det kunna locka fler medlemmar, det är hög klass på den när servern håller!
Örebro E-A
2006-08-26 21:35
Mackan//
fan också nu blev jag riktigt besviken.. kan ingen ta ett allvarligt snack med ledningen?? kanske klarar man denna match ändå men varför förminska möjligheterna p.g.a. snålhet? surt att den 1% osäkerhet slog in..
Örebro Dags att avgå Lagrell?
2006-08-26 21:34
Mackan//

Det låter ju inte så bra... Hoppas att inställningen till matchen inte smittar av sig på spelarna!
Örebro E-A
2006-08-26 21:32
Red Farmer//
tyvärr tror jag mest det handlar om, som flera skrivit här innan, att RIK vill få ut så mycket pengar som möjligt för Nordin då deras ekonomiska situation inte är den bästa.. därför "hetsar" man ÖSK att ge talangerna en ärlig chans.. potensial finns dock där, men jag personligen skulle inte villja se han i Svartvitt i alla fall.. han har vissa mindre smickrande egenskaper också men dem har jag inte tid att gå igenom just nu..

dags att dra ut å härja! ha en trevlig kväll kamrater!
Örebro Dags att avgå Lagrell?
2006-08-26 21:30
Red Farmer//

Som offensiv mittfältare/släpande forward skulle han nog klara sig i Superettan! Allsvenskan däremot är jag mer tveksam till. Han är ju ingen målspruta, och ja det finns nog anledningar från tidigare år som gör att han inte får chansen...
Örebro The Ghoooooost
2006-08-26 21:26
I morgon skall jag spöka för Falkenberg !
Degerfors Red Farmer
2006-08-26 21:23
Per Persson//

"Vi letar ju heller inte efter spelare som kan ta en plats i SE, de vi tittar på måste klara av AS, en viss skillnad."

... och hur läste du in att jag funderade över hans chanser i ER elva och i den eventuella serienivå NI befinner er på nästa säsong???

Om du läser igen kanske du ser att mitt spörsmål handlade just om Nordins eventuella SE-klass - inget annat. För mig får ÖSK gärna ta hem tippeligan med Hanna Ljungberg på topp, nästa säsong. Få saker intresserar mig mindre.

E-A//
Tack för ett intressant svar ... DIF brukar kunna funka som skyltfönster för den typen av talanger. Det verkar lite märkligt när en föreningen (RIK) slår på trumman så hårt för att storebror skall testa en lokal talang på det sätt de gör nu. Där borde ju finnas en del potential så som man väsnas ... Ligger det något i det där med gammalt groll mellan sportklubben och Nordin?

Örebro kubanen_90
2006-08-26 21:22
Ämne: Det är olyckligt om ....
Visst skulle det vara tråkigt. Men vi skulle klara oss ändå.
Örebro E-A
2006-08-26 21:19
PP//
jo jag såg att det var nån som verkade rätt säker på det men jag är mycket tveksam till de.. frågade ju vart han fått dom uppgifterna ifrån men han kanske drog..
Örebro Per Persson
2006-08-26 21:19
Aspen//

Jag har tängt likadant, det var ju inte så kul när Kenya hade sina matcher.
Örebro Per Persson
2006-08-26 21:15
E-A//

Ja, det var det jag syftade på. Hoppas du har rätt, jag är bara lite skraj att de gör bort sig igen. Har de redan åkt så tror jag på seger, det var någon på forumet som skrev att de skulle åka Söndag, därav mitt 1-1 tips.
Örebro E-A
2006-08-26 21:15
Mittåt//
okej det var kanske lite orättvist av mig..
Örebro Mittåt
2006-08-26 21:14
PP// Det går nog till så att ÖSK frågar Jaganjac om han har någon lämplig kandidat. Jaganjac är väl registrerad i Sverige. Denne lyssnar i sin tur runt med agenter i Europa om de har någon som passar.

Alternativt så kan det vara så att Jaganjac själv tagit intitiativet. Han vet, liksom de flesta andra, att söker en anfallare. Så han kollar runt med sina kontakter tills han hittar någon och när han gjort det så kontaktar hans ÖSK.

De flesta agenter är nog rätt lokala/nationella i sitt verksamhetsområde och de behöver kontakt med en motpart i exportlandet om de skall lyckas knyta ihop en affär.
Örebro Aspen
2006-08-26 21:13
Det är olyckligt om Halilovic blir uttagen till landslaget för S1 har inte speluppehåll när det är EM-kval. Då kan han missa flera ÖSK matcher. Jämför med KIF Örebro som hade sin slovenska på Island förra lördagen och förlorade mot Linköping. Dax för eftertanke ÖSK !!!
Örebro E-A
2006-08-26 21:10
PP//
rent spontant så litar jag mer på "min källa" än Wirströms personliga tro men jag saxar in det jag tror du syftar på ändå..

"Har du hunnit se den nya provspelaren än? Tror du han är något för ÖSK?

Och vad tycker du om att ÖSK åker iväg till bortamatcherna samma dag?

Anders 06-08-26 16:01

Wirström svarar:
Har tyvärr inte hunnit se bosniern, så svaret på fråga 2 får anstå.
Spontant tycker jag att 40 mil i buss är på gränsen inför en viktig seriematch."

om det är detta svar du syftar på så svarade han ju på tillvägagångssättet rent generellt och inte just denna match..
Örebro Mittåt
2006-08-26 21:09
E-A// Jo, Julle var rejält sur på Fedja direkt efter matchen. Jag tycker dock att man skall ha en viss förståelse för honom. Det hör så att säga till varje målskytts natur att med alla tillgängliga medel se till att bollen går över mållinjen.

SÅ jag tror inte att han gjorde det för att få ett mål på sitt namn. Det handlade nog mer om en rätt naturlig reflex. Dessutom var situationen något rörig med en hel del folk i straffområdet, så det var nog inte helt enkelt för honom att se att han var offside.

Patrick Walker ville för övrigt ha det till en miss av linjedommaren. Han tycte nämligen att Fedja inte nuddade bollen innan den redan var över linjen. Nu tror jag inte att Patrick satt i linje med mållinjen, men det är en annan tolkning.

Laget har hur som helst sin egen framtid i sina egna händer. Under avslutningen av serien möter man så gott som alla bottenlagen. IFK Örebro "borta" och Hertzöga och IFK Västerås på Behrn Arena. Dessutom spelar man borta mot Strömtorp i nästa omgång och mot Karlslund på Örnsro.
Örebro Per Persson
2006-08-26 21:07
Mittåt//

Jo, men han är ju inte direkt på någon riksdagsplats. Dessutom har vi ju Sofia att tacka för att Larsen kom till Örebro.
Örebro Per Persson
2006-08-26 21:05
Konstigt att det behövs två agenter för att sälja en spelare. Det borde rensas upp ordentligt i agentdjungeln.
Annons: