/fotboll/osk/forum/947.aspx/fotboll/osk/forum/947.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Nicka i ribban
2015-09-14 10:10
"Namn: Söderstadion Först
Sänt: 2015-09-13 23:12 Ändrat: 2015-09-13 23:24:26
ÖSK attackerar 13 åring m pappa på vägen från stadion trots snuteskort-

blir en repris på Peking 2011 för er nu. Bonddjävlar

Får vara ett slut på att bönder tar sig ton på vår hemmaplan.

Banderoller är ingenting mot sån här skit.

Örebro - vi ses igen. Glöm inte det."

Någon som vet någonting om det här?
Örebro Nicka i ribban
2015-09-14 09:54
@Örebro Center:

Nu tycker jag du är ute och cyklar lite. Oscar hade sämre form på slutet och Axén valde att plocka in Rinne, vilket har visat sig vara ett genidrag. Däremot räddade Oscar oss många gånger i våras och innan U21-uppehållet. Att sedan inte laget klarade av att göra mål är en annan femma. Senast vi besökte Tele2 mot Djurgården räddade han 3 frilägen. I sista matchen innan uppehållet räddade han oavgjort mot Halmstad med en sanslös reflexräddning. Utan den hade Halmstad haft 2 poäng fler och vi 1 poäng mindre. Sen finns det en rad andra räddningar som han gjort som inte varit matchavgörande, men att säga att Oscar inte vann några matcher åt oss är väldigt hårt. Han har varit bra som alltid. Bara det att man som målvakt inte kan rädda alla skott. Rinne kunde ha hållit nollan igår om han stött bollen utanför stolpen, men inte klagar man på det när han gör en så bra match efteråt.

Skönt att ha 2 riktigt bra målvakter! Det hade vi inte när vi åkte ur senast.
Örebro Center
2015-09-14 09:29
Vill lägga till också vilken enorm skillnad det blir på hörnorna när det finns en spelare som kan slå dem. Nu kändes varje hörna farlig
Örebro Center
2015-09-14 09:26
Axen tackar styrelsen
Örebro Asbjörn#10
2015-09-14 09:24
Håller med några tidigare talare om att det är otroligt tråkigt att efter en underbar bortaseger komma in på detta forum och läsa en rad klagomål över en av matchvinnarnas segersång. Snacka om att ta uttrycket ”paragrafryttare” till en ny nivå…

Visst, ska man stirra sig blind på ALLA normer, etiska och moraliska aspekter så kan man väl få argumentera för att han skulle ha valt ”Segern är vår” eller vad kattsingen som helst istället.

Det är väl dock lite detta som många, inklusive Axén flera gånger, tidigare lyft fram att man gärna skulle arbeta bort från vår läktarkultur. Att vi hela tiden ska vara så himla ”duktiga”.

Rinnes ramsa är inte ett dugg farligare än exempelvis ”Vem fan vill bo, i Örebro” som majoriteten av motståndarnas supporterfalanger (inklusive Gefles!) någon gång skanderat. Att det är en spelare som drar igång den tycker jag inte är ett dugg farligare heller så länge ramsorna håller sig på denna harmlösa nivå.

Kan man inte urskilja glimten-i-ögat-gnabb (som ska finnas mellan lag och supportrar!) från hat i dessa ramsor så tror jag man har större bekymmer att oroa sig för i sin vardag än dessa ramsor…
Örebro flesklepp
2015-09-14 09:14
Kan tänka mig att NA motiverar Rinnes fyra med att han agerade lite osäkert/fel vid några utrusningar. I övrig höll han ju "Glen Hysén på Wembley"-klass..
Örebro Svartvitt forever
2015-09-14 09:12
Fattar inte heller vad NA begär av Pärlan, när de ger honom 2. Han sliter och stör, och han gör ett klassmål, precis det han är här för att göra.
Håller även med Minatankar helt i betygsättningen.
Verkligen ett angenämt problem på målvaktssidan. Jag tycker att Oscar ifjol och förrfjol gjorde just såna idiotmatcher som Rinne gör här, men i år har han varit okej men inte mer. Vilken ska vi behålla?
Örebro flesklepp
2015-09-14 09:11
@Bastard on Parade:

Tycker precis som du. Det var något som föll i honom i stunden och han har bett om ursäkt vilket visar att han förstår varför det var fel, dvs precis det du skriver. Om vi vill ha en sjysst läktarkultur behöver också spelarna föregå med gott exempel. Då kan man inte kalla motståndare och motståndarsupporters för "svin"
Örebro Center
2015-09-14 09:06
@Minatankar:
Reagerade också över Nordins betyg. Hans insats var väldigt viktigt igår och var ju inblandad i första målet. Han lyckades gång på gång, särskilt i första halvlek, löpa sig ur pressen med boll vilket ledde till de ytor laget fick och kunde skapa chanser utifrån. Det enda jag kan tänka mig är anledningen till det lägre betyget är att de har så höga krav på honom. Men det kanske dags att sänka det kravet ett snäpp kan man tycka. Tycker även Pärlans mål och slitsamma arbete var värt ett bättre betyg. När det gäller Rinne & Oscar så är den stora skillnaden att Oscar vann inga matcher åt laget. Det har Rinne gjort de två senaste. Lite som när Alvbåge ofta räddade ÖSK när han var som bäst. Och kanske är det därför Alex har provat att bytt målvakt. Jag försöker att inte vara en medgångare då jag oftat tjafsat härinne tidigare att jag tyckt Rinne varit en minst lika bra målvakt och jag ställt mig som en motvallskärring att man skall prompt bestämma att en viss målvakt ska stå alltid what so ever. Därför är jag extra glad att Rinne gått bra. Samtidigt som jag inte riktigt tycker Oscar utvecklats nämnvärt sedan han började stå, rent krasst. Därmed inte sagt att jag tycker Oscar är en dålig målvakt givetvis.
AIK Cherokee (gamla Saywee)
2015-09-14 08:43
Rinne var världsklass, alla fall i Sverige, en 5:a är på sin plats och hela ÖSK kämpade bra. Vad skall vi göra med Oscar i framtiden, han är ju lika bra som Jakob ... Vi kan knappast ha två av Sveriges bästa målvakter på lönelistan och ingen av dem skall nöta bänk.
Örebro Minatankar
2015-09-14 08:15
Tänk vad olika man kan se fotboll. Nedan Na:s betygssättning först och min egen därefter.

Jag tycker det är fem spelare som fått fel betyg i Na, speciellt Nordin som i många matcher tidigare inte varit värd mer än 1 eller 2 men nu gör en mycket fin insats, hela tiden med stor energi och få misstag.

Att då ge honom samma betyg som DG och ge Logi högre betyg när både DG och Logi gjorde massor av misstag, är för mig helt obegripligt.

Men varken NAs. min eller någon annans betygssättning är ju någon vetenskap utan till för att diskutera.

Vad tycker ni övriga?

Rinne 4 - 5
Dajje 3 - 3
Moberg 2 - 2
Wiktorsson 3 - 3
Logi 3 - 2
Broberg 3 - 3
Nordin 2 - 4
RÅP 3 - 4
DG 2 - 2
Astrit 4 - 4
Pärlan 2-3
Eidur 3-3

Zidanes vänstervolley
2015-09-14 00:57
Aah så fin seger!

Rinnes ramsa är på sin plats. Jävla töntigt och gnälla på allt och alla!

Framåt stolta ÖSK!!
Örebro jpsvartvitt
2015-09-14 00:24
Ajdarevics tunnel är ren och skär fotbollskonst på hög nivå! Haglund köpte korv hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Aspen.
2015-09-14 00:08
@Minatankar:
Det bär en rättvis och korrekt behandling av alla spelare det handlar om. ÖSK:s ledning behöver hjälp med det. Jag hjälper gärna till. Inget glimrande spel idag med dom tre poängen glimrar som diamanter i solen. Utspelade långa stunder liksom mot Häcken, det räcker att vi blixtrar till i 20 minuter.
Örebro Bäst när det gäller
2015-09-13 23:56
@Glad:


Då har ni en sak gemensamt iaf - ingen av er är eller blir kungar:) Tagga ner och njut nu lite va, inte ens när Rinne är bäst på plan kan du undgå att kritisera han.
Örebro Minatankar
2015-09-13 23:53
@Aspen.:


Wiktorsson gjorde flera positiva inhopp tidigare på säsongen och är värd att få chanser. Du har otaliga gånger lyft honom här. Kul kan jag tycka.

Alla har vi våra favoriter. En del har Oscar och andra har Hagge. Själv har jag flera: Rinne, Dajje, Kalle, Nordin och Astrit.
Örebro Aspen.
2015-09-13 23:30
Wiktorsson har stabiliserar försvaret
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Eyravallen Örebro
2015-09-13 23:00
Haha bara en Örebroare kan gnälla när vi tagit första bortasegern för i år och lämnat en ångestfylld kvalplats som kan gnälla på en ramsa, flera skribenter har inte ens kommenterat matchen utan bara Rinnes ramsa.
Glimten i ögat och roligt.
Herregud Förstår Yasin som tröttna flertal gånger på gnällig Örebro publik. (Jag känner Yasin personligen och hört han säga detta).
Örebro Bastard on Parade
2015-09-13 22:20
@Vinnartradition:


Vidrigt om de sjöng så. Bofors supportrar sjöng ju så när Lihagen föll ihop för några år. Visst blir man irriterad när man upplever det som att motståndarna filmar, men lite känsla kan man ju ha med ramsor.

Jag tycker inte att Rinnes ramsa är så farlig, men det är ändå onödigt att provocera. Som spelare har man ett ansvar att föregå med gott exempel. Hur hade Bajen-supportrarna reagerat om de hade varit kvar på arenan? Hur reagerar de nästa gång de möter Rinne? Det är ju ingen nyhet att supportrar är överkänsliga. Vissa tycker det är helt ok att skrika vad som helst till motståndarna, men så fort de visar lite känslor tillbaka så är det förfärligt. Rinne kunde lätt ha valt någon annan ramsa istället för att provocera Bajen.

Jag tycker att det är jättebra att Rinne bjuder på sig själv och firar med klacken, men just den här gången så kunde han ha gjort det på ett annat sätt.
Örebro Hagge till landslaget
2015-09-13 22:17
Att kalla någon för Bajensvin är väl inte det värsta som finns haha?
Örebro Glad
2015-09-13 22:11
Hagge till landslaget-Jag har med mig barnbarn på matcherna, och de är vidrigt att höra allt skit som skriks och som inte hör hemma på arenor, du tycker uppenbarligen att de e ok att Rinne också ska hänga på, är du go eller? (Dessutom har jag varit på båda årets matcher på Tele 2)
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro Vinnartradition
2015-09-13 22:06
Jag håller med föregående skribent om att Rinnes sång inte är något att klaga på. Om det är något vi ska anmärka på är det att flera tusen hammarbyare skanderade "låt han dö, låt han dö, låt han dö" när Rinne fick läkarvård i andra halvlek. Gemytliga Bajen?
Örebro Hagge till landslaget
2015-09-13 21:51
Blir så förbannat trött på att folk klagar på Rinnes ramsa. Att hetsa mot motståndarna är väl okej? Kan lova att de allra flesta som klagar på sådant bidrar med ytterst lite till supporterkulturen. Fan kom ner i klacken istället för att sitta och klaga vid tangenterna. Tror tveklöst att ni var hemma och inte på tele2 iallafall. Stötta istället för att trötta ur allt levande i ÖSK. :)
Örebro Lord Pode
2015-09-13 21:46
@Nikkiz:

Räddades dock av Rinne ett antal gånger.
Örebro Center
2015-09-13 21:32
Sunnanlid (2013) // Tycker Logi har varit jämnare och bättre jämfört med i våras men han fibblar till det ff tycker jag. Hade bolltittar-hatten på sig när Hallenius höll på slå in bollen i öppet mål. Slår obegripliga felpassningar emellanåt.
Örebro Nikkiz
2015-09-13 20:45
Wiktorsson 2 matcher från start iår ? 2 vinster !
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro pemo
2015-09-13 20:41
Varför är det så förskräckligt när spelarna hånar publiken lite?
Vad tror ni att Rinne fick höra under matchen?
Örebro Pedretti
2015-09-13 20:15
@Bastard on Parade:


Tror det har mycket att göra med att han är Djurgårdssupporter.
Örebro Sunnanlid (2013)
2015-09-13 20:11
@Cherokee (gamla Saywee):


X
1

Sen är saken...inte klar, men då ser det väldigt bra ut.
AIK Cherokee (gamla Saywee)
2015-09-13 20:02
Nästa omgång

Halmstad-Falkenberg
Örebro-Elfsborg

Härligt !!!
Annons: