/fotboll/osk/forum/8724.aspx/fotboll/osk/forum/8724.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro ÖSKare i exil
2006-12-06 10:12
Äh, jag tror NA bara vill skrämmas. Gör höna av en fjäder. Jag tror Antonnen kommer bli erbjuden ett kontrakt och vi får se honom i den svartvita dressen nästa år.
Örebro
2006-12-06 10:07
Förstår ÖSK:s tveksamhet till Anttonen. Han har varit mycket skadad under senare år och platsar nog inte längre i en förstauppställning. Då är det bättre att ha en yngre, coming man på bänken.
Örebro K.Carlos
2006-12-06 10:06
Mittåt//
Stod allt detta i dagens NA?

Själv hade jag bara Anttonen artikeln, den här sammanslagningen med Bergslagsposten verkar ju bli katastrof för min del...
Örebro K.Carlos
2006-12-06 10:00
Vafan håller ÖSK på med?! Ska dom släppa Anttonen på fri transfer?! Finns ju ingen spelare av hans klass på marknaden, att jämföra honom med nån division 2 jugge är ju skandal.
Örebro Chivas
2006-12-06 09:57
ÖSK!!
Örebro DaSa
2006-12-06 09:43
Mittåt//

Låter inte som du heller är speciellt förtjust i att få "tillbaka" Mirza. Men det borde inte vara någon fara får vi hoppas:)

Vet du/ngn hur trupp fördelningen kommer se ut nästa säsong? Alltså hur många spelare i varje lagdel samt fördelning mellan unga och gamla spelare. har för mig att det fanns en uttalade startegi om det förut.
Örebro zxcv
2006-12-06 09:42
joth/ härligt! kul att se hur bygger fortskrider
Bra jobbat!
Örebro houston
2006-12-06 09:39
joth// du gör ett bra jobb för oss ösk:are...
Örebro joth
2006-12-06 09:25
Ny blir det fart på bygget av Västra läktaren. Se länk...

Kommer att uppdatera flera gånger dagligen då monteringen går snabbt!
Örebro Mittåt
2006-12-06 09:08
Arx// Ja, eller Gustaf Andersson (Crona).
Örebro Arx
2006-12-06 08:49
Mittåt//
Lite Jonas Pelgander över hela affären, va?
Örebro Mittåt
2006-12-06 08:49
Det här med Mirza och DVDn och Hollandsresan som inte blir av kan väl betyda två olika saker. Antingen så är klubben väldigt intresserad och har redan kollat in honom ordentligt. Vilket kanske inte är så troligt.

Eller så är man egentligen inte alls intresserade från holländsk sida. Men efter diverse tjat från Mirzas agent har man sagt någonting i stil med: "Ok, skicka över den där DVDn då". Och så är den saken ur världen, glömd och förlåten.

Den holländska förstaligan är både större och (penning)starkare än vad den svenska är, så att Mirza skall lyckas få in en fot där är väl inte speciellt troligt. Det blir nog Degerfors eller något annat lag i Superettan för Mirzas del nästa år.
Örebro Mittåt
2006-12-06 08:35
Arx// Det ligger en hel del i det. Det kanske var en liten försöksballong från Mirzas sida. Det kanske inte är så lätt för honom att bli utlandsproffs, när allt kommer omkring.
Örebro Arx
2006-12-06 08:32
När det gäller alla tänkbara laguppställningar kan jag bidra med ytterligare en: Henriksson på högerkanten och en ordentlig inskolning av Jeffs på högerbacken. Jag vet att det inte var så jättelyckat när Ian provade på backspelet i år, men jag envisas med att tro att han - om han skolas in redan under försäsongen - kan bli en utmärkt ytterback.

För Anttonens del ser jag inget annat alternativ än bänken, tyvärr. Och jag tror inte att Patrik är särskilt intresserad av det. Så det är inte alltför vågat att gissa att PA lämnar klubben inom kort.

Ett annat problem är vänsterkanten. Vem av Holgersson, Riddez och Näfver vill vi ha på bänken? Ingen! Dags att skola om Glenn till mittback? Är lite tveksam om Frippe och en matchotränad MaSa verkligen hänger med i svängarna i allsvenskan. Får vi inte Wikström, är mittbacksfrågan akut. Då finns ingen som känns riktigt het. Och mittbackarna kommer att få mycket att göra!

Nu tror jag att Magnus snart skriver på för ÖSK. Att han tackat nej till Norge känns ju som en större nyhet än vad NA gör det till idag. Men vem ska stå vid hans sida?
Örebro Arx
2006-12-06 08:25
Mittåt//
Fast man kan ju undra hur intresserat ÖSK är av att ha Mirza kvar. Inte så jättevärst som jag får gissa.
Örebro Mittåt
2006-12-06 08:02
Jag missade Mirza i klippen från papperstidningen. Han är fortfarande intressant för en klubb i holländska högstaligan, enligt hans agent. Klubben ifråga har dock bara sett Mirza på video. Dessutom finns det numera två andra klubbar (som inte ligger i Holland) som anmält intresse. Vidare skriver NA genom Malin Engström:

"Mirza Jelecak vill själv inte kommentera ett eventuellt klubbyte ännu.
- Jag har inte stängt någon dörr helt. Jag avvaktar lite just nu."

Vilket man skulle kunna tyda som att han fortfarande kan tänka sig att fortsätta i Örebro. Om det nu inte var så att Fredrik halkade på tangenterna då han skrev "eventuellt klubbyte". För det enda klubbyte som är aktuellt för Mirzas del är ju från Örebro.
Örebro Mittåt
2006-12-06 07:47
Kul för Jocke Green, tycker jag. Han har missat uttagningen till A-truppen två år i rad, men kämpat på i ÖSK Ungdom. På gränsen till överårig (han blir 21 nästa år) får han till slut chansen. Vilket väl visar att det kan löna sig att ta något hundår extra i Talangtruppen även när det verkar som om karriären tagit stopp. Och Karlslund med alla sina talanger blir inte heller ofarliga.

Lyckas man med målsättningen att spela upp ÖSK Ungdom i tvåan blir det givetvis en intressantare plattform för unga talanger.

Men konkurrensen blir hård i den serien i år. Ner från tvåan har Kungsör och IFK Ölme kommit. Och i Strömtorp som misslyckades i uppflyttningskvalet i år laddar man om.
Örebro Mittåt
2006-12-06 07:31
En hel del småplock i papperstidningen idag.

- ÖSK träffade Anttonen igår men man skildes utan att ha kommit någonstans. Man skall träffas igen den 21 december.

- Jevtushenko är en tänkbar ersättare. Spelar ikväll med ÖSK Ungdom mot Carlstad United.

- Wikström har sagt nej till Sogndal men inte ja till ÖSK (än).

- Pavicevic och Lönnqvist har gjort sitt i A-truppen och går tillbaka till Talangtruppen för spel med ÖSK ungdom.

- Joakim Green går motsatt väg och ansluter till A-truppen.

- Kevin Walker och James Frempong får kontrakt med A-truppen.

- För ÖSK Ungdoms del siktar man på att laget skall ta sig upp i tvåan, enligt Lennart Sjögren.

- Gerzic har fått ett kontraktsförslag från Motala AIF, som redan gjort klart med hans kollega på innermittfältet i Rynninge Cheick Diallo (som ju provtränat med ÖSK tidigare)

- Magnus Kihlberg verkar att gå till Ålesund. Klubbarna är överens och han kostade 1,7 MSEK (!). Ingenting för ÖSK alltså.
Örebro joth
2006-12-06 06:30
Helt seriöst så tror jag inta att Anttonen kommer att kunna spela högerback. Så just nu har vi bara Fredrik Samuelsson.
Hur vanligt är det att man har tre alternativ på vänsterbacken och bara et tpå högersidan.

Jag placerade Seb på högerbacken för att han tidigare har spelat back och för att det inte fanns någon annan plats att stoppa honom på.

Här följer ännu ett alterativ, jobbigt att man måste sätta Glenn på bänken.

-------PeWe--------
PaHa-MaSa-MaWi-JoRi
frNo-SeHe-LaLa-KrNä
-----StRo-NeHa-----
Örebro Trivseltorsten
2006-12-06 02:20
Är nästan rädd för att skriva detta..pga att jag ofta har fel hehe. Men vi har nog gjort en jäkla bra värvning, och Nedim o Rodevåg kommer nog bli ett av Allsvenskan giftigaste anfallspar. Blir fint när lagen underskattar oss som nykomling, vi har trots allt ett lag med en hel del rutin, unga talanger, spetskompetens, stabil ekonomi, en fin arena, ett helt ok hemmatryck och tradition med bra hemmaspel. oj det va en del...hur som helst, jg är inte ens orolig att hamna där nere i botten speciellt om vi får wikström. Känns som en del lag är klenare. blir ett hyfsat år med slutdestination någonstans mellan 8-5 plats. Nu var det sagt. No return.

hoppas verkligen inte jag behöver ångra mig
Örebro kubanen_90
2006-12-06 00:50
Förövrigt riktigt skönt att vara ledig imorgon! :D
Örebro kubanen_90
2006-12-06 00:50
Sersant//
Jo men det var samma inlägg två ggr som det blir ibland. :)
Örebro Sersant
2006-12-06 00:24
kubanen_90:
Men ett till så hade det blivit en hattrick :)
Örebro kubanen_90
2006-12-06 00:23
Sersant//
Mitt var ju bara en dubell. :)
Örebro rirobban
2006-12-06 00:19
Ämne: Ämne: Ämne....
Precis, helt given är inte Rodevåg. Henriksson och Halilovic har funkat utmärkt med varandra. Kommer speciellt ihåg sista matchen då Henriksson ligger bakom båda assisten till målgöraren Nedim Halilovic. Men Rodevåg kommer att få sina chanser och då hoppas jag att han tar dom. Henriksson är för övrigt en svår fråga var man ska göra av, han håller för hög klass för bänken. En sak är då säker, inga fler anfallare behöver klubben. Innan denna säsong startade såg läget ut helt tvärtom. Enda klasspelaren vi kunde ha på anfallet var just nyförvärvet Henriksson, och han sågs då av många inte som någon anfallare (även om jag tyckte han kunde spela där). Nu har vi inför comebacken i Allsvenskan 4 anfallare av hög/bra klass. Jag tänker då snarast på Haliovic, Henriksson, Rodevåg och Ismail (om han nu får stanna i landet). Pettersson har inte övertygat för fem öre i Superettan och jag kan inte se hur han skulle fungera bättre en serie högre. Sorry Johan, men det bästa för dig vore nog en utlåning till Sirius eller BK Forward:)
Örebro Erki
2006-12-06 00:16
Underbart med ett mål som jag inte har sett förut!!! (förutom på plats)
Julkalendern är riktigt skoj! Bra jobbat grabbar!
Örebro Sersant
2006-12-06 00:10
Ämne: Ämne: !--TEMP_B--!Ämne....Ser inte heller att han är given men de tycker jag inte Rodevåg är heller.

Men någon måste man ju välja :)
Örebro Sersant
2006-12-06 00:09
kubanen_90:
Förstör dit så är vi kvitt :)
Örebro kubanen_90
2006-12-05 23:41
Ämne: Ämne: Rasberg....
Sorry.
Örebro kubanen_90
2006-12-05 23:41
Ämne: Ämne: Rasberg....
Sorry.
Annons: