/fotboll/osk/forum/8502.aspx/fotboll/osk/forum/8502.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Wivallius
2007-01-18 13:56
Personligen tycker jag FrJa gör mycket bra i försvaret. Det klart han inte är snabbast i laget men han är stensäker på brytningar och placering och är tuff så det räcker. Tycker också han har det HJÄRTA som så många efterlyser. Skall bli intressant att se honom mot bättre anfallare i AS än ifjol i SE.

Han är, om han spelar, min andrahandskandidat till kaptenskapet vid sidan av självskrivne Nobbe.
Wivallius
2007-01-18 13:50
Mitt förslag

-------------Westman/RiRi---------------

Roberto Carlos;-)---Wikström---Haginge---Riddez

Anttonen---Larsen-----Nordback----Näfver

---------Halilovic----Henriksson---------


Bänk:
PeWe/RiRi
GlHo
FrJa/YuIs (beroende på motstånd och hemma/borta)
IaJe
StRo
Örebro Arx
2007-01-18 13:44
Mittåt//
Är du så säker på att Anttonen är given i startelvan? Om han (eller Henriksson) inte tänker bli högerback lär det bli trångt på ytterkanterna.

Såvida inte Walker tänker som bison och placerar Rodevåg på bänken. Men det undrar jag om han gör. Walker lär få angenäma problem vad gäller anfall och kanter.
Wivallius
2007-01-18 13:42
Även FrJa verkar ha åkt rakt ut i kylan i de båda sista förslagen då han inte ens duger på bänken.

Frågan är om MaSa blir frisk och rask nog. Sen ser jag personligen en snabb mittback (PaHa) snarare än GlHo som jag inte tycker riktigt övertygat sen han kom till ÖSK. Jag ser honom mer som en alternativ vänsterback om Riddez blir skadad eller ibland spelas som vänster mittfältare (om Näfvers form går upp och ner som ifjol).

Nej, högerbacken är en svår nöt att knäcka. PaAn är helt enkelt inte tuff eller rutinerad nog och min åsikt om FrSa lär ju vara väl känd vid det här laget. IaJe har inte heller rätt kvaliteter.
Örebro rirobban
2007-01-18 13:34
bison//
Ser ut som en tänkbar startelva. Egentligen gillar jag inte att se Anttonen som högerback, men det kanske är det bästa alternativet. Min startelva i dagsläget ser dock ut så här...

-------------Westman/RiRi---------------

Haginge---Wikström---Holgersson---Riddez

Anttonen---Larsen-----Nordback----Näfver

---------Halilovic----Henriksson---------


Bänk:
PeWe/RiRi
MaSa
Rodevåg
Yanus (om han blir klar)
Jeffs


Vet att många helst ser Haginge spelas in som mittback men han är den bästa högerbakcen i truppen idag så därför ser min startelva ut så här just nu!
Örebro bison
2007-01-18 13:32
Ämne: bison//

Ser att d....
Jag tycker att FrSa har utvecklats en hel del i klubben sen han kom hit. Däremot tror jag mer på Patrick på den positionen.
Tyckte att FrSa gjorde ett ganska darrigt intryck på högerbacken i allsvenskan senast det begav sig.
Wivallius
2007-01-18 13:24
bison//

Ser att du inte litar på FrSa
Örebro Avgå Lagrell!
2007-01-18 12:46
bison//

Sandro och Lönnqvist ska förmodligen spela för Ungdom nästa säsong..
Örebro bison
2007-01-18 12:39
Sandro finns inte med varken i laget eller U-laget här på svenska fans. Han tillhör väl fortfarande ungdom?
Örebro bison
2007-01-18 12:34
ÖSK lär väl fortsätta med 4-4-2 även 07.

Fundering kring förstaelvan

Weggen/Ri-Ri jag tycker de känns likvärdiga

Ant-Haginge-Wiken-Riddez

Jeffs-Nordback-Larsen-Näfver

Nedim-Seb

Bänk
Weggen/Ri-Ri
Rodevåg
Msam
R.Walker
Yanus

Inga direkta överraskningar kanske.
Wivallius
2007-01-18 11:23
//rirobban

Om Anttonen gör mycket bra ifrån sig kan utländska klubbar, från t ex Cypern ;-), vara intresserade av honom inför sin säsongsstart och då går det nog att få ut en del pengar. I Sverige är det ju däremot kört skulle jag tro att få ut någon kosing
Örebro ÖSKare i exil
2007-01-18 11:05
Mycket kommer nog att bero på hur det går för både laget och Antonen. Om Antonen och ÖSK lyckas bra och det kan bli tal om t.ex Royal League eller t.ex UEFA skulle det väl bli en annan situation. Men att Patrik vill röra på sig och kanske spela på sig lite pengar har jag full förståelse för. Jag hoppas på en kanon säsong för Patrik och ett guldkantat kontrakt nånstans utanför Sveriges gränser för honom.
Örebro rirobban
2007-01-18 11:01
Ämne: Bli inte förvånade o....
Jag tror inte att ÖSK får mycket pengar för honom vid en eventuell försäljning i sommar. Eftersom de andra klubbarna vet att han kan komma helt gratis efter säsongen så är det nog inga som är så dumma att de lägger över en miljon kr ett halvår innan.
Wivallius
2007-01-18 10:58
Det var tomt härinne. Jag antar en del är på BA och spanar in träningen. Tänkte mig själv dit till eftermiddagsträningen. Hoppas vädret står sig!
Wivallius
2007-01-18 10:56
Bli inte förvånade om ÖSK försöker sälja Patrik redan till sommaren som man gjorde med Dan Sahlin en gång i tiden, för att kunna få ut 1 eller 2 millar för honom innan han går som Bosman. Alltså kommer man också att leta nytt högeralternativ till sommarfönstret. Från Bosnien kanske?
Örebro Avgå Lagrell!
2007-01-18 10:48
Mittåt//

Jo visst kan man unna Anttonen det, men tycker det är synd om han ska behöva lämna som bosman när han varit eftertraktad ett flertal gånger tidigare...
Örebro Mittåt
2007-01-18 10:39
Helsingborg har problem med sin första hemmamatch. Olympia kommer inte att vara klar och det är tunnsått med andra alternativ.
Örebro Mittåt
2007-01-18 10:33
Avgå Lagrell// Skulle Patrik lämna ÖSK efter 8 säsonger som en fri man, tycker jag att vi kan unna honom det.

För hans framtidsplaner (vilka det nu än kan vara) var säkert det bästa, att ta ytterligare ett år i ÖSK, där han mer eller mindre är garanterad en startplats i en Allsvensk elva. I andra klubbar hade det inte alls varit lika givet att han fått starta från pole position.
Örebro Avgå Lagrell!
2007-01-18 10:02
Mittåt//

Gillar inte tanken på att de bara skrev på ett ettårskontrakt, kan ge mig fan på att han slår igenom ordentligt och lämnar ÖSK som bosman efter hans 8:e (?) säsong i ÖSK.

Angående Wowoah känns det lite skönt att han tar chansen utomlands, hade inte velat se honom i ÖSK...
Örebro ÖSKare i exil
2007-01-18 10:01
Den cypriotiska ligan, snacka om att komma upp sig. Kan nog vara kul för Wowoah att bli en stor fisk i en liten damm.
Örebro Mittåt
2007-01-18 09:59
Wowoah till cypriotiska ligan

Karriären tog fart i Motala AIF. Nu har Samuel Wowoah hamnat i den cypriotiska ligan. 30-årige Wowoah gör därmed sin andra sejour som utlandsproffs.

Det var i slutet av 90-talet som Wowoah slog igenom i Motala AIF. Han var utlånad från Örebro SK och har därefter spelat i Djurgården, norska Stabaek och IFK Göteborg. Nästa klubbadress blir, enligt tidningen Aftonbladet, Enosis i den högsta ligan på Cypern.
Örebro Mittåt
2007-01-18 09:55
Avgå Lagrell// Anttonen verkar ha varit på väg att lämna ÖSK i flera års tid nu. Men på något sätt verkar han inte att klara av att ta steget ut i det okända.
Örebro Avgå Lagrell!
2007-01-18 09:26
Ettårskontrakt för Anttonen, inte alls bra...

"Jag har varit i klubben länge och då vill man inte låsa upp sig under en längre tid. Vi tyckte båda att det passade med ett år, säger Anttonen."

Låter ganska uppenbart att han vill lämna, nästan så att jag tycker att ÖSK borde letat efter ny spelare! Men Anttonen blev nog en relativt billig lösning till slut...
Örebro rirobban
2007-01-18 09:05
Joerny - o inget annat//
Varför man skulle låna ut Pettersson skulle väl vara för att han då skulle få speltid. Men det skulle i såna fall vara till en klubb i superettan. Men det är bra att han blir kvar i ÖSK så vi inte får anfallsbrist under säsongen.
Örebro Joerny - o inget annat
2007-01-18 08:30
Visst skulle man kunna låna ut t.ex kevin och James till en klubb ett par divisioner ner. Viktigt bara att det inte blir för lång tid så att dom kommer vänja sig med ett lägre speltempo. När det gäller äldre spelare som har svårt att etablera sig så tycker jag inte att man ska låna ut dom. Ta Pettersson; Han har redan visat att han dominerar division 2 stort. I ett sånt fall förstår jag inte vad det skulle vara för mening med en utlåning.
Örebro Aspen
2007-01-18 07:06
Nu vet vi genom klubbchefens pressmeddelande att ÖSK tycker att Anttonen inte har varit tillräckligt motiverad.
Visa dom Anttonen - ge järnet !!!
Örebro Sersant
2007-01-17 23:55
Är de någon som vet hur samarbetet med Forward -- Djurgården ser ut?
Örebro Avgå Lagrell!
2007-01-17 23:54
Forward har ju ett samarbete med IFK Göteborg också?

Tycker faktiskt att ÖSK ska satsa på att Ungdom tar klivet upp, tror det skulle kunna vara bra för framtiden...
Örebro ÖSKare i exil
2007-01-17 23:28
Forward samarbetar ju med Djurgården och det samarbetet är ju fortfarande aktuellt, kanske ännu mera så när ÅFF samarbetet inte längre finns för Djurgården. Andra lag runt omkring skulle väl vara Degen och Peking men dessa har väl som mål att gå upp och spela på samma nivå och då är väl knappast något långsiktigt samarbete aktuellt men möjligtvis nånting över nästa säsong i så fall. Nej, jag tror att vi får hitta speltid för våra spelare i våra lag eller hitta en långsiktig samarbetspartner.
Örebro Mittåt
2007-01-17 23:05
Jag tror inte att det är aktuellt med någon utlåning till Rynninge. Den outtalade målsättningen för ÖSK Ungdom/Talangtruppen är att gå upp i år, så man vill nog koncentrera krafterna där. Annars så är det väl så att det är Sandro P och Niklas L, som skulle ligga närmast till för en utlåning. För dem vore det nog meningsfullt att spela en serie högre upp.

Men det är nog inte spelare utan pengar som är Rynninges stora problem, så om man får låna en eller två ungdomar från ÖSK gör varken till eller ifrån. Dessutom har ju RIK fyllt på ordentligt i laget med gubbar från Forward.
Annons: