/fotboll/osk/forum/8501.aspx/fotboll/osk/forum/8501.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Sersant
2007-01-11 18:48
Ämne: Ämne: BabyKla....Svarar på mitt eget inlägg :).

Vore de inte nåt om man kunde sälja tavlor en från varje match med kanske en bild från matchens lirare och signerad, och sen har man inte så många så den blir lite exklusiv :P

EDIT:
Med bild så menar jag så klart ett fotografi från matchen tagen på matchens lirare :)
Örebro Sersant
2007-01-11 18:45
Ämne: BabyKladde//Probleme....
Håller med om att det är alldeles för lite souvernirer just nu, när man kom in i shopen på krämaren så fanns det ju knappt nåt att köpa.

Men tycker man ska ha flera olika varianter på sakerna är lite tråkigt när det bara finns 1 långtröja och 1 t-shirt o.s.v Är ju inte så roligt om alla ser likadana ut så att säga :).

Sen finns det ju mycklet smått man kan ta fram som pennor, sudd, musmattor, en smart caze med ösk motiv, spargris, piltavla med lagrells nunna :), presentpapper, bokmärken, bestick.

Det var de jag kom på nu :)
Örebro joth
2007-01-11 18:25
BabyKladde//Problemet är väl att med det souvenir-sortimentet som finns nu så är man ju klar efter 500:-, det lär ju inte en butik gå runt på. :-)
Tycker att man verkligen måste sätta sig ner och titta på vad man ska ha för prylar. Om man får gissa så är det ju inte speciellt många som vill gå runt med världens största ÖSK märke på magen, även om man gillar ÖSK. Skulle vilja se mer tröjor, jackor m.m. med ett minimalt "Örebro SK" på ärmen i någon neutral färg.

Sen finns det ju andra önskemål, tex:
ÖSK Duschdraperi
ÖSK USB-minne
ÖSK Örngott och påslakan

Och varför inte ett toalettpapper med Degerfors Logga... ;-)

Någon som har några mer seriösa förslag på bra souvenirer?

EDIT: Skulle vara kul att bege sig till Stora Valla och sälja toalett papper med Degerfors Logga på. Förmodligen skulle många köpa det utan att tänka sig för. :-)
Örebro BabyKladde
2007-01-11 18:15
Joo, det ska vara en byggnad med 8 biljettluckor ungefär där Vallens gatukök stog.
Det är för att underlätta köerna vid just vändkorsen.

ok. tror dom löser hur bra som helst med och runt västra läktaren. har inte koll på ritningarna så ska inte hitta på massa. ^^,

Men nån som är säker i fall det blir ÖSK-shop i västra läktaren? hoppas det =)
Det var bra när dom tillfälligt var i Krämaren. vore bättre att ha en ordentlig lokal i Västra läktaren än det där lilla partytältet dom hade :P
Örebro joth
2007-01-11 18:04
Toaletterna kommer att finnas i båda tunnlarna genom den västra läktaren och försäljningsställen på baksidan.
När det gäller entrérna vet jag inte hur många det blir, men jag har för mig att det kommer finnas hela 8 luckor utåt för försäljning av biljetter. Det borde innebära att det går snabbt i de befintliga korsen eftersom det bara handlar om passering.

Iofs kan saker ha ändrats sen jag hörde något av de ovanstående men det är i alla fall vad jag har hört.
Örebro rirobban
2007-01-11 17:39
joth//
Kommer den västra läktaren innehålla några försäljningsställen och toaletter som är öppna på matcherna? Tänkte så man slipper dessa små utedass som står utplacerade överallt. Dessutom undrar jag ifall det kommer att byggas många nya entréer?

Tack på förhand;)
Örebro joth
2007-01-11 17:30
rirobban, BabyKladde//Man kommer att kunna gå bakom läktaren. Det kommer att finnas ett staket mellan läktaren och fotbollshuset. Någon form av parkering kommer att finnas mellan staket och läktare. Till parkeringen kommer man genom två grindar som är öppna förutom när det är match.

Kanske lite svårt att se på den lilla ritningen på länken ovan, men så är det iaf.
Örebro rirobban
2007-01-11 17:15
Ämne: Ämne: rirobba....
Jupp det finns en liten smal väg mellan läktaren och planen, men det är itne på samma sätt som förut då man nästan kunde åka bil där emellan. Läktarna har med andra ord kommit närmare och närmare planen och arenan blir mer och mer som en gryta som bara ska koka när ÖSK spelar:=)
Örebro rirobban
2007-01-11 17:12
Ämne: Roligt att se bilder....
Du och alla Boråsare är välkommna:) Men jag tror ni kommer uppskatta Behrn arena ännu mer till säsongen 2008 då den nya östra läktaren är tänkt att vara färdigbyggd. Det är nämligen den läktaren som bortasupportrarna står på.
Örebro BabyKladde
2007-01-11 16:32

härligt att Boråsare verkar vilja komma och se våra fina läktare också ;)
Örebro BabyKladde
2007-01-11 16:31
Ämne: rirobban//Det kommer....
med tanke på trapporna på Norra läktaren kommer man nog kunna gå från norra till sidingången på västra läktaren.. så förmodligen blir den så kallade promenadrundan framför läktaren. varav därför börjar första raden en bit upp.
så skulle jag gissa att det är.
Elfsborg Yellow for ever
2007-01-11 15:59
Vi har en del att se fram emot. Fan va jag längtar!
Wivallius
2007-01-11 15:55
//Yellow for ever

Tack för det! Skall bli kul att komma ner till Borås Arena (igen). Har varit där och sett Elfsborg och gillar er "gryta". Skall bli kul att se två lag som är "konstgräslag" på riktigt lira mot varann!
Elfsborg Yellow for ever
2007-01-11 15:51
Roligt att se bilder från er byggnation av Västra stå! Gratulerar! Jag blir lyrisk, när jag ser nybyggnation av fotbollsarenor även om det inte är komplett. Det blir det så småningom bara man kommer igång. Ser fram mot att komma upp till Örebro.
Örebro go_osk
2007-01-11 15:28
Nordback och Westman är vad jag har sett och hört de som dirigerar laget mest vid matchtillfälle. Sen så kan man ju alltid leda ett lag på så många olika. Jag tror t.ex. inte att Thomas var kapten för att han besatt förmågan att tända till laget genom att höja rösten i kritiska lägen.

Sen hinner förhoppningsvis MSa tillbaka lagom till allsvenskan börjar, och han är i mina ögon en spelare med otroligt bra inställning.

Vi ska inte heller glömma bort Magnus Wikström, som om inte jag missminner mig var vikarierande kapten i Gefle. Så även han borde vara ett kaptensämne.
Örebro Tomten (ÄNTLIGEN!)
2007-01-11 15:18
Dokument Västra Stå uppdaterad!
Örebro karresson
2007-01-11 14:52
Ämne: Ämne: Frågan ....
tycker nog även Westman är en vinnarskalle och har hjärta.
Örebro Mittåt
2007-01-11 13:08
Målvaktstavlor.
Örebro joth
2007-01-11 13:02
bison//Tycker att Nordback är en av dem som har vikt ner sig lite när det gått dåligt om inte annat har då inte lyckats lyfta laget på samma sätt som tidigare nämda spelare. Inge ont i Nordback, han är en viktig kugge och en rejäl arbetsmaskin... men han är inte den vinnarskallen som kan lyfta ett lag i motgång.

Just den där vinnarskallen hade vi behövt under 2005 och under andra halvan av 2006. Trots allt gick vi upp 2006 tack vare mycket vind i segeln under våren.

Jag får hoppas att Wikström är den typen och att han då får kaptensrollen.
Örebro rirobban
2007-01-11 13:00
Ämne: Ämne: Ämne....
Wikström sägs ha varit en av allsvenskans bästa mittbackar och en stor del till att Gefle klarat sig kvar de här två säsongerna. Rodevåg vet vi iofs inte var han står i Allsvenskan men han är i alla fall inte sämre än Guterstam. Som jag sagt är det bara bra att ÖSK är underskattade, själv tror jag på en placering mellan 7-10. Det finns många andra klubbar som värvat sämre och bland dem återfinns Gefle och BP.
Örebro bison
2007-01-11 12:56
Ämne: Ämne: ordagra....
Förvånades även över expressens formulering " Inga riktigt heta nyförvärv och nykomlingen får kämpa för att hänga kvar. Börjar träningen 10 januari"
Jag menar en spelare som Rodevåg som sprutat in mål för Falkenberg i superettan och Wiken som väl ändå varit Gefles bäste mittback. Kanske är förblindad av svart-vita känslor men det tycker jag nog känns hetare än vissa andra klubbars värvningar.
Örebro rirobban
2007-01-11 12:55
Ämne: Frågan jag fortfaran....
De senaste två säsongerna har vi ju varit utan Danielsson och Andersson. Jag tror inte det blir några problem utan truppen i sin helhet är så pass stark i alla fall. Med en vildare publik i ryggen kommer spelarna känna ambition och kommer kriga allt de har. Haginge kanske kan utvecklas till en vinnarskalle (?) annars är det som "bison" säger att Nordback har vilja och styrka som få:)
Örebro bison
2007-01-11 12:52
Ämne: Frågan jag fortfaran....
Nordback verkar ju inte vara den som viker ner sig bara för att det går lite motigt, tycker även att Riddez har visat vinnarskalle.
Örebro rirobban
2007-01-11 12:52
Ämne: ordagrant frågan är ....
DN är inte direkt en tiding jag läser. De har nog inte så stor koll och jag litar mer på sportbladets tro. I övrigt är det bara bra ifall vi är underskattade från start. Sen har de inte räknat in fjolårets nyförvärv Halilovic som nästan får ses som ett i år också. Jag håller dock med dig "bison", truppen känns starkare än på mycket länge, och då framförallt sammanhållningen av truppen. Det känns som spelarna känner varandra på ett helt annat sätt en tidigare. Och så har vi fått i två spelare med hjärta för klubben, RiRi o MaWi.
Örebro joth
2007-01-11 12:51
Frågan jag fortfarande ställer mig är, vem är vinnarskallen som tar tag i laget i motvind. Tidigare har vi haft Mikael Danielson och Gustaf Andersson i de rollerna, det finsn säkert fler exempel. Vem ska sköta det i år? Vem lyssnar alla på, på planen?
Örebro bison
2007-01-11 12:44
ordagrant frågan är om det räcker för allsvenskan.

Själv tycker jag att laget känns bättre nu än när vi kastades ut. För första gången på flera säsonger känns det som att vi har ett slagkraftigt anfall.
Örebro bison
2007-01-11 12:41
Funderar lite på hur DN´s sportredaktion tänker. I deras silly season artikel har man en kortare rapport om alla allsvenska lags silly season, om ÖSK står det så klart att Rode och Wiken är klara (dock inget om dubbelrichard) men sen står det som kommentar - vi får se om det håller för allsvenskan. För övrigt det enda lag som de verkar ifrågasätta kvaliteten hos.
Örebro joth
2007-01-11 12:36
rirobban//Det kommer att fungera som tidigare. In till parkeringen vid västra finns grindar som stängs vid match, på det sättet fungerar parkeringen ungefär som det tidigare torget som fanns.
Örebro rirobban
2007-01-11 11:45
Har jag uppfattat den västra läktaren rätt? Kommer man betala entré precis där man går in till västra? Tänkte på att om det ska bli parkering precis bakom den västra så måste det väl bli på något sådant sätt.... alltså som norra där man kan gå in direkt i läktaren utan att egentligen ha kommit in på arenan. Det blir hur som helst riktigt bra och bara att hoppas dom gör samma sak med resten av arenan också. Med andra ord kan man inte gå runt Behrn arena på samma vis som det gick på Eyravallen då det var rena promenadvägen runt om. Men detta blir mera som en riktig arena. Riktigt coolt också ifall vi får en fast bildskärm, det är framtiden.
Örebro Chivas
2007-01-11 10:32
ÖSK!!
Annons: