/fotboll/osk/forum/8455.aspx/fotboll/osk/forum/8455.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro rirobban
2007-02-19 21:03
ÖSK-Karl//
Tack för infon om vart han var sista matcherna i allsvenskan. Jag hade gärnat sett en återkomst av Pozniak som blev bättre och bättre i ÖSK. Men jag räknar inte helt ut FreSa än. Alla har rätt att få en 3:e chans:)
Örebro ÖSK-Karl
2007-02-19 20:57
rirobban//

Jag delar till fullo din oro för högerbacksplatsen. Fredrik Samuelsson bänkades dock inte när vändningen kom i AS. Han försvann av personliga skäl. Men resultatet blev ju ändå detsamma!
Örebro rirobban
2007-02-19 20:37
Förstår inte snacket om att Riddez inte skulle hålla i Allsvenskan. Han är en självklar back och gör klockrena brytningar i defensiven. Han och Nävfer på vänsterkanten kommer att skapa problem för motståndarna även i Allsvenskan. Jag filmade lite från matchen i lördags och där ser man grymt snygga brytningar från Joels sida. Jag är dock, precis som några andra, väldigt orolig för högerkanten. Nu fixade FreSa det bättre än vanligt mot Gefle, men att han skulle klara en hel säsong är jag mera tveksam till. Han bänkades i slutet av Superettan eftersom vi gått dåligt ett tag. Sen ifall det bara var en tillfällighet att laget lyckades vänta skutan vet jag inte. I såna fall var det en tillfällighet sista matcherna i Allsvenskan också då jag har för mig (dock inte säker) på att han bänkades.

I dagsläget hoppas jag att Haginge får spela som högerback när serien drar igång. Dock hoppas jag att FreSa växer och motbevisar mina ord. Men det har han inte gjort hittills. Det är framförallt när han får bollen och ska gå till attack som man är orolig över vad han hittar på. Men han verkade något lugnare mot Gefle faktiskt. Hoppas det är ett trendbrott från Fredriks sida:)
Örebro One¨touch
2007-02-19 20:24
Mackan\\ På så vis.
Jag står ändå fast vid min klassificering.
Men blir gärna överbevisad om att jag har fel.
:-)
Vill Du se JR som back eller mittfältare i Din startelva Mackan?
Örebro MR_FALKEN
2007-02-19 20:06
jag ser heldre att vi kör med: haginge glenn wick JR

Örebro kenya
2007-02-19 20:03
Varför ingen Kuba eller Nordahl t-shirt?
Örebro One¨touch
2007-02-19 20:01
Både JR och FreSa kom från Assyriska, där de spelade mittfältare.
Att det tar några säsonger att omskolas till back är inte så konstigt. FreSa har iofs någon säsongs försprång mot jR, på att lära sig att behaga sina fans som back.
Örebro Mackan
2007-02-19 19:59
One Touch//
Bland annat av "motståndarredaktionerna" här på SvenskaFans. Finns det något bättre bevis på att man stått för en bra säsong? :)

Personligen räknar jag Riddez som självskriven i statelvan och en nyckelspelare i ÖSK anno 2007, bara han blir kvitt skadeproblemen som stört hans uppladdning inför denna säsong. Gladde mig enormt åt att han fick bära lagkaptensbindeln mot Gefle i lördags.
Örebro One¨touch
2007-02-19 19:51
Charlezzz\\
Angående JR så gör han det offensiva mycket bra som vänsterback. När det kommer till den defensiva biten finns där en del att förbättra enligt mig.
Att han utsetts till Superettans bäste vänsterback visste jag inte; av vilka?

Sedan är det väldigt stor skillnad på att vara försvarare i ett topplag i superettan, mot att vara det i ett "nykomlingslag" i Allsvenskan.
Hur ÖSKs försvar med JR som vänsterback (om han nu spelar på den positionen) klarar sig i Allsvenskan får vi se tids nog.

Enligt mig är han en ok mittfältare, men jag tror inte han kommer briljera i AS som vänsterback, tyvärr.
Örebro deportivista
2007-02-19 19:49
Nog för att man kan tycka som man vill om FreSa (jag tillhör de som stödjer honom och tycker att han håller helt OK allsvensk klass), men jag måste ifrågasätta tankar på att flytta ut Hagge på kanten.

Hagge måste spela i mitten, och hjälpa de tämlingen tungfotade mittbackskollegorna (Wikström, eller nonchis-Frippe) med att "städa" när de inte hänger med. Holgersson verkar något snabbare, men är ändå inte självskriven i mitten så som jag ser Haginge.
Örebro MR_FALKEN
2007-02-19 19:48
om jag får säga min mening så har fresa aldrig blommat ut i ösk så det nog va tänkt att han skulle göra... många slå på chans bollar och ibland lite för lätt paserlig... för mig är det ett stort frågetecken hur man kunde välja att satsa på fresa istället för chris poschniak!?!?!?
Örebro markus_t
2007-02-19 19:40
Ämne: "trippar fram p....
En början i alla fall :-D
Örebro Blå Bergen Blues
2007-02-19 19:38
"trippar fram på tå..."
Örebro Blå Bergen Blues
2007-02-19 19:34
Kan väl börja med typ:
"Åh åh åh åh
nummer två..."
:-D
Örebro Babyface
2007-02-19 19:07
Jag efterlyser en hejaramsa som vi kan dedikera till Fredrik, tror det skulle vara bra för hans självförtroende!

Någon som har bra förslag?
Örebro Blå Bergen Blues
2007-02-19 18:44
Jag tycker också att det ofta ser ut som att FreSa är "rädd för bollen" när den rullar mot honom, men det tror jag handlar om spelstil, på samma sätt som att det såg ut som att Benny Lennartsson skulle fånga bollen med händerna varje gång det kom en höjdboll mot honom (om det nu är någon mer här som är så gammal så att den kan minnas det).

Jag vill dock återkomma till att jag tycker att det är tränaren alternativt ledningen som ska kritiseras om man tycker att fel spelare tas ut alternativt ersättare borde värvas.
Örebro Charlezzz
2007-02-19 18:37
One¨touch// Nu kan jag inte svara för andra Men nog tycker jag att Riddez tillhör en av truppens bästa spelare. Vet inte riktigt vad du menar med överskattad men blir man utsedd till året bästa vänsterback i superettan samt ÖSKs bästa spelare torde man väl vara ganska duktig?!? Men du kanske begär mer av karln???
Örebro Toro
2007-02-19 18:25
Börjar lessna lite på FreSa´s "Vara lr Icke vara".

Klart som fasen att man mest alltid är nervös när bollen befinner sig hos egen backlinje,men hysterin kring FreSa och hans "labila" spel börjar bli tjatigt.

Han må inte vara den mest bolltekniske spelaren i laget,men han har ett bra positionsspel,han är löpstark och han har ett jävla go! i sig.

Som nämndes tidigare så känns det ibland som att han agerar lite utan självförtroende och det kan jag nog hålla med om, men borde ni då inte lägga upp nummer till mentala-tränare snarare än att klanka på honom!?

För som det ser ut nu så kommer han ju vara kvar och att fortsätta klanka gör ju ingen glad...var nöjd å glad för..*lala*


Not: Det känns som om dagens ÖSK är ett av de bästa som vi haft på riktigt länge och det ska bli rejält spännande att se hurpass vi kan skaka om i årets Allsvenska!


Forza Svart Vitt!
Örebro Chipset
2007-02-19 17:59
Z.ANWAR/ Känns naturligt.
Djurgården Z.ANWAR
2007-02-19 17:57
Hur känns det att vara tillbaka i Allsvenskan?


*apa*
Örebro Chipset
2007-02-19 17:56
Blå bergen Blues/ Jag tycker det är många som försvarar/förordar FreSa härinne. Jag tycker också att många är ganska konstruktiva i sin kritik. Det är fler än jag som har påpekat att han har bra ork, bra inställning och att han ligger bra i positionerna...iallafall ganska ofta. Det som många med mig anmärker på är ju hans bollbegåvning. Det är ju så ofantlig läskigt hur stressad han blir med boll och jag har trott att ett ökat förtroende skulle höja hans egna självförtroende och därmed minska den risk som han utsätter laget för. Men med facit i hand så har han inte blivit mindre rädd genom åren. Visst han kan kompensera mycket med sina andra egenskaper och just nu är han det bästa vi har men jag ser gärna att Green eller någon annan modern back får chansen snart.

Hagingens största svaghet tycker jag är att han ibland gärna chansar, att han inte håller position. Men många gånger kan han kompensera det med sin snabbhet.
Örebro One¨touch
2007-02-19 17:55
Blå Bergen Blues// Hur ska då kritik se ut, om det inte får ske offentligt.

Spelare måste klara att stötas och blötas av supportrar i forum som detta.

Naturligtvis finns det en gräns för hur negativ kritiken får bli. Men då det finns lika många nivåer på människors gränsdragning som skrivare i detta forum är det svårt.

Dessutom är ofta kritiken och uppfattningen om en spelares kvaliteer näst intill lika varierande.

Vidare är det känt att vissa spelare "kommer undan" lättare vid misslyckanden, än andra.

Jag t.ex. tycker Joel Riddez är överskattad, medans andra här hyllar Honom som en av nyckelspelarna. (Jag tycker Joel är bra, men inte så bra som vissa andra tycker)
Örebro Blå Bergen Blues
2007-02-19 17:45
Det är helt otroligt hur människor här ibland kan göra ned en människa så som görs mot F Samuelsson. Om han nu är så "dålig" som vissa påstår, något jag inte håller med om, så är det väl inte han som ska klandras, utan den som tar ut laget? Eller?
Rent allmänt: Hur tänker ni er att en människa ska kunna "växa" och nå nya nivåer om denne hela tiden klandras för sina brister före att uppmuntras för sina talanger och kvaliteter?
F Samuelsson slår ett underbart inlägg som Seb nickar i mål mot Degerfors, i samma match missriktar Haginge en undanrensande nick och ställer Degerforsaren att kunna prickskjuta i mål. Till den förstnämnde ges (nästan) aldrig något beröm och den senare tycks det nästan vara förbjudet här att kritisera...
Örebro One¨touch
2007-02-19 17:26
En artikel om FreSa för 2,5 år sedan.

Hur såg det ut då?
Hur ser det ut nu?
Örebro Ösk-Power
2007-02-19 17:22
Ja, det vore inte helt fel..

Skulle bli ett grymt anfallspar med Jon lundblad och Nedim Halilovic.

Efterlyser dock en högerback som så många andra. FreSa gör alla nervösa, så är det bara!
Örebro Babyface
2007-02-19 17:12
Ösk-Power//

Lundblad har sagt att han vill ge proffslivet en chans, men han har ett kontrakt som går ut till sommaren så inte borde det vara omöjligt att få hem honom?

Tycker Spelarinvest ska skrapa ihop en fin sign-on bonus åt honom!
Örebro Ösk-Power
2007-02-19 17:00
Grixx//

Nej det var som sagt mot Örgryte borta..

Vad tror ni chanserna är att få hem Lunblad då?
Örebro Erki
2007-02-19 16:58
Ämne: ...men jag kommer ih....
Det var borta mot ÖIS, och det var en hörna som han medvetet nickade in med bakhuvudet ;-P
Örebro Erki
2007-02-19 16:57
Fredrik Samuelsson blixtrar till ibland ;-)
Kolla länktipset!
Örebro Grixx
2007-02-19 16:56
...men jag kommer ihåg när Haginge får ett skott i nacken som går i mål...var det mot Halmstad???

....Gudomlig zlatanteknik.....I suppose ;-)
Annons: